Які кросівки будуть в моді 2024 року: зірки показали сміливий тренд – фото

2024 рік приніс із собою сміливий тренд у взутті – яскраві кросівки. Відомі бренди вже підхопили цю тенденцію, демонструючи різнокольорові та монохромні варіанти в колекціях, які залюбки обирають зірки.

Відтінки зеленого, жовтого, рожевого, синього та червоного – лише деякі з популярних моделей, які домінують на модних подіумах та вулицях міст. Далі – про те, які кросівки мають в своєму гардеробі знаменитості.

Монохромні кросівки яскравого кольору – це елегантний та сміливий акцент у будь-якому образі. Джіджі Хадід в Нью-Йорку прогулялася в бордовій парі, яку стилізувала з джинсами та шкіряною курткою червоного відтінку.

Різнокольорові моделі, що поєднують два або більше відтінків, роблять образ динамічним та грайливим. Таке рішення часто можна побачити в взутті, створеному для спортивних занять.

Кросівки з контрастними шнурками, підошвою або вставками – ще один цікавий варіант для тих, хто хоче додати родзинку своєму стилю. Акторка Дженніфер Гарнер поєднала ніжно-рожеву пару з фіолетовими шнурками.

Джоанна Гейнс, відома дизайнерка, почала сезон менш сміливо. В її шафі є кросівки тьмяно-зеленого кольору, який чудово виглядатиме навесні, коли погода ще не дозволяє обирати світле взуття.

Модельєрка ще раз довела, що найкраще кольорові кросівки виглядають в невимушеному образі – з джинсами, простим верхом і, можливо, кепкою.

Ольга Степанова

Recent Posts

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

6 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

18 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

27 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

37 хв. ago

3,5-метровий Дракула з величезними крилами: названо найбільшу істоту на Землі, що літає (фото)

Історія Землі налічує понад 4,5 мільярда років і за цей час вона встигла стати домівкою…

46 хв. ago

Посилки з AliExpress стануть розкішшю: нові правила позбавлять дешевого шопінгу

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев під час…

54 хв. ago