Як вибрати стильну футболку: 4 головні правила від стиліста

Футболка – базова річ у гардеробі, яку насправді також треба вміти вибирати. Купуючи її варто зважати на 4 головні критерії – висоту комірця, довжину рукава, об’єм виробу та якість тканини.

Про те, як правильно вибирати футболки, розповідає РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на публікацію персонального стиліста Олени Шевченко в Instagram.

Як вибрати стильну футболку

“Перше, на що дивимося – це висота комірця, вона не повинна закривати зону ямочки на шиї. Також потрібно звернути увагу на довжину рукава. Вона повинна закривати руку мінімум на долоню після плеча – тобто ховати найширшу частину руки”, – пояснює стиліст.

Наступний критерій – об’єм футболки. Вона не повинна вас обтягувати. Якщо у вас є животик, то між найвипуклішою точкою животика і тканиною футболки має вміщуватись щонайменше два пальці.

“Якщо у вас об’ємні стегна, то між найвипуклішою точкою стегон та вашою футболкою повинно влазити мінімум два пальці”, – говорить Шевченко.

І ще обов’язково звертайте увагу на якість тканини. Вона має бути цупка, не просвітлюватись і не показувати рельєф вашого тіла.

Як стилізувати білу футболку

“Всього одна деталь перетворить просту білу футболку на яскраву та акцентну річ. І для цього вам знадобиться найтрендовіший аксесуар весни та літа 2024 року, і це – квіткова брошка. При чому, чим більша, тим краще”, – каже стиліст.

Шевченко наголошує, що саме такий аксесуар яскравих кольорів та цікавих форм є головним трендом цієї весни та літа.

Ольга Степанова

Recent Posts

Секс спартанських жінок викликав заздрість істориків: такого не було у всій Греції

У стародавній Спарті було прийнято, щоб жінки виходили заміж і народжували дітей більш, ніж від…

3 години ago

П’яна гола дантистка “тероризує” Німеччину

Жінка дантист "тероризує" мешканців Вестфалії своїми п'яними витівками, зокрема дантистка приходила на роботу з мачете.…

3 години ago

На честь Тейлор Свіфт переназвуть місто в Німеччині (фото)

На честь американської співачки Тейлор Свіфт перейменують місто в Німеччині. Про це пише People. Місто Гельзенкірхен отримає…

3 години ago

Алкоголь, змішаний з енергетиком, покращує мозок: але, що далі

Нещодавні експерименти на щурах показали, що змішування енергетичних напоїв з алкоголем може спричинити довгострокові проблеми з розумовими функціями. Італійські…

3 години ago

Пройти треба всім водіям без винятку: в Україні повертають техогляд

В Україні не відмовилися від планів щодо впровадження обов’язкового техогляду всіх легкових автомобілів. Про це…

3 години ago

Все дуже серйозно: до Ради внесли закон про захист чоловіків від ТЦК, що пропонують

В Україні набрав чинності закон про мобілізацію ще 18 травня, проте тепер з'явився новий проєкт закону, який…

3 години ago