Модні сонцезахисні окуляри 2024 — створи свій стильний образ

Сонцезахисні окуляри — це аксесуар, що виконує дві функції: захищає твої очі від ультрафіолетового проміння сонця та допомагає створити стильний образ. Вони можуть додати образу елегантності та завершеності. Читайте, які моделі окулярів будуть у моді у 2024 році: від класичних до сміливих сонцезахисних варіантів — у нашому матеріалі.

У 2024 році зберігатиметься тенденція зручних окулярів в унісекс варіанті, тобто ті, які підходять як чоловікам, так і жінкам. 

У 2024 році залишилась мода на обʼємні оправи на сонцезахисних окулярах, а також різноколірне скло лінз. Звісно, залишиться незмінною універсальна класика. Загалом у 2024 році в тренді буде класика, ретро, та авангардні інтерпретації окулярів.

Модні сонцезахисні окуляри 2024

Pexels

Сонцезахисні окуляри авіатори ніколи не виходять з моди. Авіатори з темними лінзами можна було побачити, наприклад, на Тижні моди в Парижі від Saint Laurent. Хоча деякі моделі були модернізовані, форма все ще нагадує звичну нам класику.  Тож авіатори відносяться до позачасових.

Unsplash

Спостерігається велике повернення круглих окулярів у тренди весни та літа 2024 року. Легендарні лінзи в товстій оправі викликали найбільший фурор на подіумі Balmain. Деякі моделі були прикрашені квітковим тисненням, інші привертали увагу кольором або оригінальними дужками.

Футуристичні щити

Дивні, але завжди мають вау-ефект, якщо їх правильно стилізувати. Попри те, що вони вважалися більше спортивним варіантом, зараз модно їх поєднувати з різними аутфітами.

Такі окуляри виступають своєрідним “щитом” від світу.

Модні окуляри 2024: жіночі

У списку модних сонцезахисних окулярів 2024 року важливу роль відіграють моделі з трикутною оправою. Це не типові окуляри “котяче око”, а моделі прямо з перегонних трас. Виглядає це хижо, епатажно і водночас стильно.

Метелики

Окуляри з формою метелика — це стильний вибір з оригінальним дизайном. Саме тому у цьому сезоні ти спокійно можеш придбати цей варіант. Такі окуляри, до речі, полюбляє Дженніфер Лопес та, звичайно, Вікторія Бекхем. 

Unsplash

Модні окуляри від сонця 2024

Котяче око

Ще одна оправа, яка підкреслить форму, котяче око. Тепер цей вид сонцезахисних окулярів має нахил у бік класики та ретро.

Unsplash

Модний колір оправи у 2024 році

У 2024 році модними кольорами оправ вважаються різні відтінки персикового, червоного, леопардові, в горошок, смужку, зміїний принт.

Unsplash

Сподіваємось, з нашими порадами ти будеш виглядати стильно, елегантно, фешенебельно, як і заслуговуєш.

Ольга Степанова

Recent Posts

Бачили навіть в Україні. Над Туреччиною пронісся яскравий зелений метеорит

У ніч проти 6 липня в небі над Туреччиною зафіксували яскравий зелений метеорит. Його бачили над Анкарою, Стамбулом, Бурсою,…

9 хв. ago

Що буде, якщо не взяти повістку та вчасно не сплатити штраф за ухиляння від призову

У Міністерстві юстиції роз’яснили, яким чином діятиме закон щодо тих, хто ухиляється від військового обліку та не…

13 хв. ago

В Ірані обрали президента – переміг Масуд Пезешкіян: що про нього відомо

В Ірані у другому турі президентських виборів, які пройшли 5 липня, переміг Масуд Пезешкіан, що обіцяв "відкрити…

3 години ago

Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

З часом змінюється не лише світогляд, досвід та зовнішній вигляд людини, а й підхід до…

4 години ago

Чарівні створіння: учені пояснили, чому собаки пильно дивляться на людей

Люди й собаки тисячоліттями живуть пліч-о-пліч — за цей час вони встигли здобути репутацію найкращих друзів…

4 години ago

За яких умов військовозобов’язаний може відмовитися від проходження ВЛК

В Україні все частіше виникають ситуації, коли призовники стикаються з порушеннями під час проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).…

4 години ago