Антитрендові джинси – які фасони вийшли з моди

Джинси є найулюбленішим предметом нашого гардероба, тому важливо звертати увагу на фасони, які вийшли з моди, щоб не виглядати в них недоречно й не псувати антитрендовим вбранням образ.

Стилістка Юліко розповіла у своєму інстаграмі про кілька фасонів джинсів, які вже втратили свою актуальність цього сезону та вважаються неактуальними. Такі джинси можуть бути в продажі на сейлах в мас-маркеті, однак краще від них відмовитися та обрати натомість сучасні варіанти джинсів.

Цієї осені модними є комфортні та мінімалістичні джинси, які лише доповнюють наш образ, а не є головним акцентом в ньому. Нижче у добірці зібрані антитрендові моделі, від яких треба відмовитися.

Джинси з низькою посадкою

Низька посадка не є популярною, особливо в холодну пору року. Фаворитом залишається висока чи середня посадка, оскільки створює збалансовані силуети.

Кислотні кольори

Цього року модними є натуральні відтінки джинсів та мінімалізм. Джинси у яскравих кольорах зі стразами, вишивкою чи аплікаціями виглядають немодно.

Джинси з дірками

Великі дірки на джинсах зараз є абсолютним антитрендом. Краще оберіть легкий потертий ефект чи менші прорізи, які виглядатимуть стримано й не впадати в очі.

Джинси із заниженим кльошем

Занижений варіант кльошу, який починається від колін чи стегон вважається неактуальним. У сучасних моделях це має бути висока посадка та плавний перехід розширення.

Джинси джогери

Гумки на кісточках чи на талії вже давно відійшли в тінь. Натомість краще обирати класичні варіанти з прямими та широкими штанинами.

Для того, щоб залишатися в тренді цієї осені – віддавайте перевагу простим, але добре скроєним моделям джинсів, які зможуть підкреслити природні лінії та забезпечують вашому вбранню комфорт.

Романчук Микола

Recent Posts

У ТЦК пояснили, хто і як визначає «щасливчиків», яким надсилають повістки поштою

Списки тих, хто насамперед може отримати повістки поштою, формує не територіальний центр комплектування. Певні алгоритми…

6 хв. ago

Подорожчання газу та світла: експерт Попенко показав зобов’язання України перед МВФ

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко повідомив, що на українців чекає зростання тарифів вже…

14 хв. ago

ТЦК викликатимуть пенсіонерів: що відбувається та що готує мобілізація

Міністерство оборони України оголосило, що пенсіонери, які раніше служили у правоохоронних органах, будуть зобов'язані стати…

20 хв. ago

В Україні скасували трудові пенсії: на що можуть розраховувати пенсіонери

В Україні термін «трудові пенсії» було офіційно скасовано. Ця зміна відбулася після запровадження нової пенсійної…

21 хв. ago

Позбавлення водійських прав і не тільки: що загрожує чоловіку, який ігнорує повістку

В Україні триває загальна мобілізація і всі військовозобов'язані чоловіки від 18 до 60 років повинні…

26 хв. ago

У Польщі зафіксували масове зростання заяв українців на міжнародний захист

Українці активно просять міжнародний захист у Польщі. Про це пише Yavp.pl, посилаючись на інформацію Департаменту у справах іноземців.…

29 хв. ago