Антитрендові джинси – які фасони вийшли з моди

Джинси є найулюбленішим предметом нашого гардероба, тому важливо звертати увагу на фасони, які вийшли з моди, щоб не виглядати в них недоречно й не псувати антитрендовим вбранням образ.

Стилістка Юліко розповіла у своєму інстаграмі про кілька фасонів джинсів, які вже втратили свою актуальність цього сезону та вважаються неактуальними. Такі джинси можуть бути в продажі на сейлах в мас-маркеті, однак краще від них відмовитися та обрати натомість сучасні варіанти джинсів.

Цієї осені модними є комфортні та мінімалістичні джинси, які лише доповнюють наш образ, а не є головним акцентом в ньому. Нижче у добірці зібрані антитрендові моделі, від яких треба відмовитися.

Джинси з низькою посадкою

Низька посадка не є популярною, особливо в холодну пору року. Фаворитом залишається висока чи середня посадка, оскільки створює збалансовані силуети.

Кислотні кольори

Цього року модними є натуральні відтінки джинсів та мінімалізм. Джинси у яскравих кольорах зі стразами, вишивкою чи аплікаціями виглядають немодно.

Джинси з дірками

Великі дірки на джинсах зараз є абсолютним антитрендом. Краще оберіть легкий потертий ефект чи менші прорізи, які виглядатимуть стримано й не впадати в очі.

Джинси із заниженим кльошем

Занижений варіант кльошу, який починається від колін чи стегон вважається неактуальним. У сучасних моделях це має бути висока посадка та плавний перехід розширення.

Джинси джогери

Гумки на кісточках чи на талії вже давно відійшли в тінь. Натомість краще обирати класичні варіанти з прямими та широкими штанинами.

Для того, щоб залишатися в тренді цієї осені – віддавайте перевагу простим, але добре скроєним моделям джинсів, які зможуть підкреслити природні лінії та забезпечують вашому вбранню комфорт.

Романчук Микола

Recent Posts

ТЦК уже добралися і до шкіл: що чекає на дітей та як відреагують батьки

Львівський обласний ТЦК та СП запустив ініціативу, націлену на старшокласників, заохочуючи їх продовжити навчання у…

9 хв. ago

Північна Корея відправила на війну в Україну елітний підрозділ «бойових рабів»

Майбутніх солдатів Північної Кореї обробляли ідеологією, готуючи до знищення «дияволів НАТО» і ворогів «улюбленого лідера»…

18 хв. ago

Тренування, що уповільнює старіння: які короткі вправи покращують якість життя

Запалення в організмі може пошкоджувати клітини, спричиняти хвороби, збільшувати вагу та прискорювати процес старіння. Хронічне…

30 хв. ago

Трамп може програти вибори через свою позицію щодо України: що кажуть виборці

Для американських виборців у кількох штатах відношення до війни в Україні є важливим критерієм для вибору нового…

39 хв. ago

Ніколи так не робіть: ось чому квашена капуста виходить не хрумкою і водянистою

Квашена капуста — відмінний додаток до зимового раціону, багатий на вітамін С і пробіотики, які…

48 хв. ago

Тривалі підводні місії: учені створили батарею, яка працює на глибині під тиском

Учені створили акумулятор, що працює на глибині 6000 м під тиском. Він може забезпечити вдвічі більшу…

57 хв. ago