Є животик: ТОП-5 лайфхаків приховати його за допомогою одягу

З часом багатьом з нас стає знайомий цей момент, коли хочеться приховати невеликий животик під одягом.

Навіть якщо ми любимо своє тіло таким, як воно є, іноді буває приємно відчути себе більш комфортно в певних нарядах, пише Експерт.

Ось ТОП-5 лайфхаків, які допоможуть вам приховати животик за допомогою одягу:

  1. Вибір вільних топів та блузок: Оптимальний вибір – це топи та блузки з вільним або прямим кроєм, які не прилягають до тіла. Вони створюють ілюзію пропорційності та допомагають приховати нерівності фігури.
  2. Носіння топів з вишитими деталями: Топи з вишитими деталями в області грудей або плечей відволікають увагу від животика та створюють візуальну ілюзію збільшення верхньої частини тіла.
  3. Вибір правильних тканин: Вибирайте тканини, які не прилягають до тіла занадто тісно, але водночас не є занадто об’ємними. Натуральні тканини, такі як віскоза, можуть бути правильним вибором.
  4. Носіння кардиганів: Довгі кардигани допомагають створити вертикальну лінію, що візуально витягує фігуру та приховує невеликий животик.
  5. Вибір правильних штанів: Штани з високою посадкою або спідниці-сонце допоможуть згладити животик та створити вигляд більш плоского живота.

Застосовуючи ці лайфхаки, ви зможете відчувати себе комфортно та впевнено незалежно від форми вашого тіла. Насолоджуйтесь модою та відчуйте себе прекрасно кожен день.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Без військового квитка більше нікуди: українцям за кордоном припинили видачу документів

Українські військовозобов'язані чоловіки призовного віку не зможуть отримати паспортні документи за кордоном без військово-облікових документів.…

8 хв. ago

Смерть президента Ірану Раїсі: Time назвав список потенційних підозрюваних

Ебрахім Раїсі був одночасно президентом Ірану і кандидатом у наступники старого фактичного правителя країни, верховного лідера…

17 хв. ago

Заявки приймають, але люди без житла: біженці в Ірландії змушені жити в наметах

Центральна частина Дубліна з її історичною архітектурою та офісами міжнародних компаній є сусідами з наметами,…

28 хв. ago

Єменські хусити атакували в Червоному морі корабель із російською нафтою

Підтримувані Іраном бойовики-хусити вдарили протикорабельною ракетою по грецькому нафтовому танкеру в Червоному морі, який перевозив…

38 хв. ago

Хоче розкрити їй очі на характер Бреда Пітта: Анджеліна Джолі шукає зустрічі з подругою актора

Стосунки між Бредом Піттом та Інес де Рамон стають все серйознішими з кожним днем. У листопаді 2023…

49 хв. ago

Ціни не перестають дивувати: скільки коштує оренда квартири у Києві

Після несподіваного обвалу цін на вторинному ринку нерухомості Києва на початку травня вартість житла почала повільно повзти…

56 хв. ago