Металік, нейтральний рожевий та інші трендові відтінки, які мають бути у вашому літньому гардеробі

Після торішнього “рожевого” barbiecore-буму в новому літньому сезоні на модниць чекають не менш цікаві та яскраві відтінки, які вже представили у своїх колекціях світові дизайнери.

Як виявилося, серед фаворитів – ніжний персиковий, глибокий синій, вишнево-червоний, м’який рожевий та металік, пише vikna.tv. Пропонуємо придивитися до них ближче.

Які кольори будуть у тренді влітку 2024 року

Персиковий

Одним із найпопулярніших відтінків цього літа стане персиковий або, як його ще називають Peach Fuzz. Цей колір чудово підходить для модних експериментів, так що сміливо вплітайте його у свої образи у новому сезоні.

Фото: Pinterest

Глибокий синій

Цей відтінок дуже добре підкреслює риси обличчя та фігуру, тому модниці його так люблять. Виглядати стильно можна як в однотонних вбраннях, так і більш строкатих і легких. Також в образах можна поєднувати інші відтінки синього, від глибокого королівського синього до ніжного і м’якого блакитного.

Фото: Pinterest

Вишнево-червоний

Насичений вишнево-червоний колір також серед наймодніших відтінків сезону весна-літо 2024. Цей відтінок допоможе створювати елегантні ділові образи, а також підкреслить фігуру в літніх сукнях та спідницях.

Фото: Pinterest

М’який рожевий

Рожевий відтінок не відпустить модниць і у новому сезоні. Однак цього року в тренді м’якіший і ніжніший рожевий, а не такий “агресивний” і яскравий, як у 2023 році, коли всі були поглинені barbiecore стилем.

Фото: Pinterest

Металік

Вже кілька сезонів поспіль зберігається тренд на відтінок металік. Однак, якщо минулого року цей відтінок домінував у взутті та аксесуарах, то цього сезону він поширюється і на основний одяг. Так що сміливо додавайте його до свого гардеробу та експериментуйте з образами.

Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Хоче розкрити їй очі на характер Бреда Пітта: Анджеліна Джолі шукає зустрічі з подругою актора

Стосунки між Бредом Піттом та Інес де Рамон стають все серйознішими з кожним днем. У листопаді 2023…

3 хв. ago

Ціни не перестають дивувати: скільки коштує оренда квартири у Києві

Після несподіваного обвалу цін на вторинному ринку нерухомості Києва на початку травня вартість житла почала повільно повзти…

10 хв. ago

Скільки українців оновили дані через “Резерв+”: у Міноборони назвали цифру

Застосунком "Резерв+" скористалися 260 тисяч військовозобов'язаних українців.  Про це повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін. "Якщо…

22 хв. ago

Не лише Раїсі: світові лідери, які загинули в авіакатастрофах

Окрім президента Ірану Ібрагіма Раїсі, в авіакатастрофах у попередні десятиліття загинула низка інших світових лідерів. Зокрема, до…

30 хв. ago

Більше половини нових ФОПів в Україні відкрили жінки: який бізнес обирають найчастіше

Понад 43 тисячі ФОПів в Україні у 2024 році створили жінки за даними Єдиного державного…

43 хв. ago

Хрестики принцеси Діани: історія та причини, чому їх майже не носили

Стало відомо, як Меган Маркл отримала прикрасу покійної принцеси Діани. Про це пише Page Six. Перебуваючи в Нігерії під…

51 хв. ago