Тиждень моди у Лондоні: 7 трендів, які варто включити до гардероба модниці

Лондонський тиждень моди завжди був відомий своїм еклектичним поєднанням класики та авангарду, і цього року не став винятком. Вуличний стиль столиці моди вразив різноманітністю образів, демонструючи сміливі експерименти зі стилями та фактурами. Давайте детальніше розглянемо ключові тренди, які задали тон осінньому сезону. Про це пише who.

  • Мінімалізм з ноткою бунтарства: Легкі куртки, що замінили традиційні блейзери, стали символом легкості та невимушеності. Цей тренд відображає прагнення до комфорту, не втрачаючи при цьому стилю.
  • Жіночність у новому прочитанні: Рюші, об’ємні силуети та тюль надали жіночим образам сучасного звучання. Поєднання романтичних елементів з грубими фактурами створило цікаві контрасти.
  • Картатий візерунок як універсальний символ: Класичний тартан отримав нове життя в сучасних образах. Спідниці плісе та бомбери в картату клітину стали невід’ємною частиною гардеробу модників.
  • Спортивний шик: елегантність у поєднанні зі спортом: Комбінація жіночних суконь і кросівок стала одним з найпопулярніших трендів. Цей стиль підкреслює активний спосіб життя сучасної людини.
  • Блиск і сяйво: Великі прикраси, блискучі брошки та кольє додали святкового настрою навіть повсякденним образам. Цей тренд підкреслює індивідуальність і бажання виділитися.
  • Бароко в сучасному прочитанні: Драматичні банти і складні аксесуари додали образу театральності. Цей тренд дозволяє експериментувати з формою і створювати незвичайні образи.
  • Сумки з декором: Сумки стали не просто аксесуаром, а справжнім витвором мистецтва. Незвичайний декор надав їм індивідуальності і став родзинкою образу.
Модні образи з тижня моди. Джерело: Who
Модні образи з тижня моди. Джерело: Who
Модні образи з тижня моди. Джерело: Who
Модні образи з тижня моди. Джерело: Who
Коломієць Надія

Recent Posts

Чому не треба одразу вмикати світло у номері: працівниця готелю дала пораду туристам

Перевірка готельного номера на наявність постільних клопів має бути першочерговою, коли ви вперше прибуваєте до помешкання. Це…

1 годину ago

У Німеччині штрафують за шум від дітей. Через донос сусіда сім’ю емігранта можуть оштрафувати на 250 тисяч євро

Німеччина відома суворими законами щодо порушення прав людини. Сімейне життя в Бад-Годесберзі, Бонн, перетворилося на…

1 годину ago

Холодна осінь наближається: де та коли в Україні будуть перші заморозки

Тепла осінь в Україні протримається недовго, адже вже наприкінці вересня очікується значне похолодання. В деяких областях…

1 годину ago

На Одещині оголосили повторний тендер на реконструкцію дитсадка за 180 мільйонів гривень

На Доброславі Одеської області знову шукають підрядника для реконструкції дитячого садка "Країна мрій. Це вже…

1 годину ago

На 40% більше вже з січня: кому з українців доведеться сплачувати величезні податки

Українцям розповіли, кому доведеться сплачувати податків на 40% більше уже із січня. Про це йдеться у матеріалі Факти. Верховна…

2 години ago

Мобілізація в Україні: у Раді заговорили про зниження призовного віку до 50 років

В Україні триває загальна мобілізація і повістку можуть отримати військовозобов'язані громадяни віком від 18 до 60 років.…

2 години ago