Забудьте про білу футболку: 4 речі, з якими ваші образи не будуть нудними

Біла футболка – це база для кожної модниці. Звичайно, з нею можна створити чимало стильних образів, але зараз існує багато оригінальних речей, які не матимуть нудний чи надто буденний вигляд.

Стилісти радять обирати одяг з “відкритими плечима”, щоб підкреслити вашу жіночність та додати образам елегантності. Забудьте на деякий час про класичні білі футболки і замініть їх, зокрема, на бандо, поло та шовкові хустки.

Шовкова хустка

Хустинки стали головним трендом 2024 року. Вони цьогоріч, як і раніше будуть стильним аксесуаром на голову, чи шию. Однак світові модниці продемонстрували нове використання хустинок в образах. Зокрема, їх можна зав’язувати на тіло замість майок, футболок, сорочок. Ваші “луки” матимуть оригінальний вигляд і не залишать байдужими нікого. Також можна проекспериментувати і зав’язати хустинку на пояс, наверх штанів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Топ-бандо

Мода на топи-бандо, які були в тренді в 2000-х, знову повертається. Його можна поєднувати буквально з будь-яким “низом”. Зокрема, ви можете обрати такі для себе такі поєднання, як бандо та атласна спідниця або ж спідниця міді. Також можна поєднати з обтислими шортами, чи з джинсовими.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Блуза з воланами

Блуза – це завжди про ніжність та легкість. Цей елемент гардероба прийшов до нас ще з минулого століття. Він продовжує залишатися символом жіночності та романтики. Зараз особливо модними вважають блузи з воланами. Важливо, щоб вони мали об’ємні рукави або нашарований комір. З такими блузами можна створити грайливі, але водночас елегантні образи. Поєднувати масивний “верх” краще з більш простим “низом”, зокрема спідницями, чи штанами.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Поло

Поло – це незмінна класика. Проте вона має більш яскравий вигляд, ніж звичайна біла футболка. Цей одяг залишається актуальним вже декілька сезонів. У поло ви матимете більше “дорогий” вигляд, як в повсякденному житті, так і на вечірніх заходах. Футболка такого типу пасуватиме до джинсів, а також до коротких спідниць та класичних штанів.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago