Стилісти розповіли, як модно носити сорочку в червні: чотири цікаві способи

Червень — це саме той час, коли можна виявити надзвичайну креативність та носити сміливі образи. Пропонуємо вам чотири варіанти з жіночою сорочкою, які будуть мати модний вигляд.

Ультракороткі шорти з довгою сорочкою

Плюс довгої сорочки в тому, що її можна сміливо носити не лише з джинсами та спідницями, але і як самостійний елемент гардеробу, наче коротку сукню. А якщо до такого сміливого кроку ви ще не готові, тоді одягайте під сорочку ультракороткі шорти. Сорочка надасть вашому образу додаткової легкості, а завдяки шортам ви отримаєте комфорт та впевненість у собі. Такий літній образ можна доповнити плетеною сумкою і капелюхом.

Спортивні штани і сорочка

Сьогодні це один з найпопулярніших трендів — поєднувати класику зі спортивним стилем. Багато жінок обирає носити спортивні джерсі з жіночними спідницями. Але, якщо ви вже готові до нових кроків, пропонуємо вам поєднати улюблені зручні спортивні штани і класичну сорочку. Доповніть образ кедами. Контраст зробить ваш вигляд незвичайним, але при цьому вам буде максимально зручно.

Ніжне бра і кілька розстебнутих ґудзиків сорочки

Якщо ви не проти вогненних поєднань і мрієте залишатися в центрі уваги, тоді такий сміливий образ точно для вас. Він буде мати надзвичайно пікантний вигляд. Але не варто розстебати надто багато ґудзиків, щоб не перетнути грань. Також додайте аксесуарів. Ідеально доповнить такий образ довге кольє.

Прямі джинси з сорочкою

Ну і, звичайно, не слід забувати про класику, яка ніколи не вийде з моди. Не дивно, що зірки та інфлюенсери так полюбляють цей аутфіт. Він — втілення хорошого смаку та елегантності. Завдяки прямим джинсам ви підкреслете всі переваги своєї фігури, але не забудьте додати ремінь, щоб зробити особливий акцент на талії. Такий образ підійде як для прогулянки містом, так і для ділової зустрічі. Не забудьте завершити його мінімалістичними прикрасами.

Ольга Степанова

Recent Posts

На Гаїті озброєна банда розстріляла 70 людей

До міста Понт-Сонде, в сільськогосподарському регіоні Артібоніт на заході Гаїті, увірвалися члени банди та вбили щонайменше…

7 хв. ago

Білковий сніданок за 5 хв: детальний рецепт

Сніданок – один з найважливіших прийомів їжі. Саме він створює настрій на весь день та…

10 хв. ago

Третя платіжка за газ: Газмережі попередили, за що потрібно заплатити людям

На початку жовтня Дніпровська філія «Газмережі» інформувала своїх клієнтів про старт розсилки платіжок за технічне…

20 хв. ago

“Це зовсім інші люди”: Залужний виступив проти зниження мобілізаційного віку

Надзвичайний повноважний посол у Великій Британії та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вважає, що в Україні не…

30 хв. ago

Це точно не привиди: учені знайшли причину виникнення голосів у голові

Вчені зробили нове відкриття в галузі слухових галюцинацій. Під час нового дослідження з'явилося уявлення про…

41 хв. ago

Сьогодні частину України накриють осінні дощі: де буде похмуро та мокро (карта)

У суботу, 5 жовтня, частину України охоплять дощі. Похмура погода з опадами буде на заході,…

42 хв. ago