Осінній стиль: 5 трендових образів для дощової погоди

Осінь — це не лише про затишок, гарячий чай та прогулянки під дощем, а й про важливість адаптувати свій гардероб до мінливої погоди. Щоб навіть у дощові дні виглядати стильно і впевнено, слід мати у своєму арсеналі кілька перевірених образів. Ось що варто одягати, коли за вікном мряка, а бажання виглядати ефектно не зникає, розповідає РБК.

Вовняне пальто + джемпер + легінси

Прагнете виглядати елегантно в дощові будні? Обирайте вовняне пальто, яке можна поєднувати з теплими легінсами або лосинами. Довгий светр ідеально доповнить образ, а чоботи з широкими халявами і містка сумка зроблять вас готовою до будь-якої погоди. І так, парасольку забувати не варто — вона стане не тільки практичним, але й стильним аксесуаром.

Шкіряний бомбер + джинси + берет

Осінь і шкіра — ідеальне поєднання. Оберіть оверсайз шкіряний бомбер коричневого відтінку. Він чудово пасуватиме до джинсів або брюк, створюючи стильний міський образ. Завершіть його беретиком і сумкою-багетом, щоб додати нотку французького шику, навіть якщо надворі дощить.

Трикотажна сукня + тренч + чоботи

Не відмовляйтеся від суконь восени — це ваша головна зброя! Коротка трикотажна сукня чорного кольору в поєднанні з тренчем або теплим пальто виглядатиме просто розкішно. Шкіряні чоботи з квадратними носками додадуть впевненості та завершать образ.

Стьобана куртка + спідниця до колін + чоботи

Стьобана куртка — мастхев осені. Вона пасує як до джинсів, так і до спідниць. Спробуйте створити образ зі спідницею міді, в’язаним джемпером і короткою стьобаною курткою. Високі чоботи та маленька сумка контрастного кольору додадуть вам елегантності та індивідуальності.

Довгий тренч + джинси + кросівки

Для тих, хто обирає комфорт, ідеальним рішенням стане тренч у поєднанні з широкими джинсами і зручними кросівками. Лук стане практичним і стильним для прогулянок у парку або зустрічі з друзями. Светр або гольф додадуть тепла, а ви залишатиметесь у тренді навіть у дощову погоду.

Навіть у найсіріші дні дощова осінь може бути часом для стильних експериментів. З правильними образами та деталями ваш гардероб працюватиме на вас, незалежно від погоди.

Романчук Микола

Recent Posts

Схоже на підкуп: Ілон Маск обіцяє мільйон доларів щодня за підтримку його петиції

Американський мільярдер та засновник SpaceX Ілон Маск розпочав нову кампанію у переддень президентських виборів у…

16 хв. ago

“У ЗСУ криза мотивації”: боєць розповів про виснаження та втрату надії серед військових

Захисник 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Ярослав Галас розповів, що серед бійців ЗСУ дедалі частіше спостерігається…

33 хв. ago

Зима 2024 здивує українців: синоптики зробили несподіваний прогноз

Лютий мороз чи аномальне тепло? Синоптики привідкрили завісу над тим, якою буде погода взимку в…

1 годину ago

Війська КНДР в Україні: США та Словенія скликають термінове засідання Радбезу ООН

У понеділок Рада Безпеки ООН збереться на спеціальне засідання для обговорення безпекової ситуації в Україні,…

1 годину ago

Впав і вдарився головою: Президент Бразилії скасував поїздку на саміт БРІКС у Росії

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва отримав травму у своїй резиденції, ударившись головою. Через…

2 години ago

Санду лідирує на президентських виборах у Молдові: ЦВК підрахувала понад 50% голосів

У Молдові завершилося голосування на президентських виборах та референдумі щодо євроінтеграції, а Центральна виборча комісія…

2 години ago