Нові стрижки для короткого волосся на 2025 рік: у трендах залишаються текстура й об’єм

Восени 2024 короткі стрижки знову в трендах і будуть актуальними наступного 2025 року. Такі зачіски користуються шаленою популярністю в усьому світі, адже здатні створювати повністю новий образ, омолоджувати й робити волосся об’ємним там, де це потрібно. Стилісти рекомендують звертати увагу на оновлені варіанти цих чотирьох стрижок, які відомі своєю багатошаровістю та текстурованими пасмами. Саме завдяки такій техніці волосся у цих зачісках лягає у правильну структуру і набуває екстраординарного об’єму.  

Маллет

Які стрижки на коротке волосся будуть у трендах 2025 / Фото: pixabay.com

Ця стрижка характеризується подовженими верхніми пасмами, з боків і ззаду має більш коротке волосся. За рахунок чого досягається ефект об’єму та густоти локонів у зоні маківки. Така стрижка абсолютнj не потребує укладання, достатньо збити волосся руками – і ваш досконалий образ готовий. Маллет пасуватиме абсолютно всім жінкам, незважаючи на форму обличчя та структуру локонів.

Андеркат

Які стрижки на коротке волосся будуть у трендах 2025 / Фото: pixabay.com

Така стрижка підійде жінкам, які хочуть кардинально змінити свій образ, додати в нього рішучості та екстравагантності. Для зачіски характерне бічне коротке волосся і довгі пасма у зоні маківки. Часто стрижка має пасма контрастної довжини, тому набуває коригувального та омолоджувального ефекту. Така зачіска найбільше пасуватиме власницям овальної та круглої форми обличчя, вона робитиме вилиці більш витонченими, а погляд – виразним. Стрижка також надає об’єму, тому підійде для жінок, які мають тонке волосся.

Кроп

Які стрижки на коротке волосся будуть у трендах 2025 / Фото: Freepik

Ще одна стрижка на коротке волосся, яка має трохи довшу частину у верхній зоні, і коротші пасма з боків та ззаду. Кроп підходить для всіх форм обличчя, тому кожна жінка зможе вибрати її для себе, щоб оновити образ. За рахунок текстурованих пасом зачіска надає загальному аутфіту легкості та грайливості, тому має омолоджувальний ефект.  

Текстурована піксі

Які стрижки на коротке волосся будуть у трендах 2025

Це топова стрижка з об’ємом на маківці, яка ніколи не вийде з моди. Текстурована піксі – це класичний варіант зачіски, який надає візуального об’єму і робить волосся густішим. А короткий та енергійний стиль піксі увиразнює природну красу, підкреслюючи витонченість вилиць. До того ж, стрижка має коригувальний ефект, бо за рахунок косого чубчика прибирає непотрібний об’єм у нижній зоні лиця.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Де в Україні найрозумніші школярі. Топ-5 міст за результатами НМТ

Порталом Osvita.ua був оприлюднений рейтинг обласних центрів України за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року.…

5 години ago

Персональна тренерка Іванки Трамп назвала п’ять вправ для ідеальної фігури

Іванка Трамп, донька кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа, у свої 42 роки…

5 години ago

Звідки береться ком у горлі та, як із ним боротися

Популярний в Україні лікар Євген Комаровський розповів, що таке ком у горлі, та у кого він виникає. За…

5 години ago

Акули дедалі частіше нападають на людей: учені пояснили, у чому причина

Кількість нападів акул на людей за останні десятиліття неухильно зростає, пише Bild. Так, за статистикою Міжнародного архіву нападів…

5 години ago

Стало відомо, коли червоні магнітні бурі припинять лупити по Землі

У п'ятницю, 20 вересня триває магнітна буря силою у сім балів. Геомагнітний шторм червоного рівня небезпечності, що…

6 години ago

“Показники зростають з місяця в місяць”: в Україні набирає обертів добровільна мобілізація

Щомісяця в Україні добровільно мобілізуються в середньому 6,5 тисяч громадян. Про це 20 вересня заявив Уповноважений представник Міністерства оборони…

6 години ago