Просто та красиво: 7 наймодніших суконь на літо 2024

Літній гардероб повинен бути не тільки стильним, але й комфортним та практичним. Тому варто обирати натуральні тканини, такі як бавовна, льон або шовк, щоб було комфортно в спеку. Це стосується й суконь. Тож дізнайтеся, яку модель варто обрати на гарячий сезон.

Модні дизайнери роблять акцент на ніжності та елегантності на літній сезон, пише ELLE. Зокрема, є кілька найбільш актуальних принтів і матеріалів, які зроблять образ неповторним.

Драпірування

Влітку 2024 року модними будуть варіанти, які підкреслюють витончені жіночі фігури. Тому популярною технікою для суконь вважається драпірування. Так називають прийом, коли тканину збирають та закріплюють у різних місцях. Завдяки цій техніці сукня виглядає дуже жіночно. Обирайте як пастельні відтінки, так і яскраві, зважаючи на власні вподобання.

Драпірована сукня, Фото: Pinterest

Тваринний принт

Анімалістичне зображення на одязі знову повертається в моду. Багато кому такий принт видається надто яскравим. Тож модниці утримуються від нього або використовують лише аксесуари. Утім, для тих, хто подобається тваринний принт, обирайте мінімалістичні моделі із зображенням леопарда, жирафа, зебри та змії.

Леопардова сукня, Фото: Pinterest

Квітковий мотив

У рейтингу найактуальніших принтів на літо не можливо пропустити квітковий. Він підходить жінкам з різними фігурами та ростом. Одяг із зображенням квіттям завжди має дуже ніжний вигляд і створює затишний образ.

Квіткова сукня, Фото: Pinterest

Прозорі тканини

Такі матеріали є дуже популярними в 2024 році, тому модниці купують напівпрозорі лонгсліви, штани й футболки. Також у літньому сезоні варто придивитися до сукні з прозорої тканини. Це досить сміливий тренд, який втілюватимуть не всі. Для тих, хто не хоче демонструвати свої принади, можна брати під низ атласну основу.

Напівпрозора сукня, Фото: Pinterest

Сукні-балони

Стильним варіантом влітку 2024 року вважаються сукні-балони. Вони виготовлені з матеріалів, які надають вбранню пишності та невагомості. У такій сукні кожна дівчина виглядатиме дуже ніжно та стильно. Звертайте увагу на молочний, бежевий та білий відтінок.

Сукня-балон, Фото: Vogue

Бахрома

Це ще один потужний тренд 2024 року, який сміливо адаповують у різні речі: кофтинки, куртки, майки, спідниці. Тож варто звернути увагу й на сукню з бахромою. Вона створить грайливий настрій. Бахромою можуть бути прикрашені лише краї або навіть увесь виріб. Ефектний образ вам гарантовано.

Сукня з бахромою, Фото: Pinterest

Біла сукня

Білий залишається одним із найпопулярніших кольорів у 2024 році. Так само біла сукня — це та річ, яка має бути у гардеробі кожної дівчини на літо. Актуальні матеріали — трикотаж, шифон, шовк і шкіра.

Біла сукня, Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

В Алжирі помер посол Росії: що відомо

В Алжирі помер Надзвичайний та Повноважний Посол РФ Шуваєв Валер’ян Володимирович. Йому було 69 років.…

2 хв. ago

До знищення корабля «Серпухов» причетний росіянин

У квітні Головне управління розвідки провело операцію проти російського малого ракетного корабля «Серпухов». Зокрема, його…

6 хв. ago

Майбутнє криптовалюти: прогноз на 2024 рік

Криптовалюта — актив із високою волатильністю. Для отримання прибутку від цифрових грошей трейдери та інвестори…

10 хв. ago

Російські доходи від продажу нафти і газу зросли на 41%: стала відома причина

Надходження від продажу нафти й газу Росії зросли приблизно на 41% в річному обчисленні в…

11 хв. ago

Витримає мільйон кілометрів: Geely створили “вічну” батарею для електрокарів (фото)

Концерн Geely презентував інноваційну літій-залізо-фосфатну батарею нового покоління. За словами розробників, вона розрахована на весь…

16 хв. ago

Які топ-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт

Які ТОП-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт: Стати лідером для тисяч людей, створити…

3 години ago