Найгарячіші тренди літнього взуття: топ 6 пар для жінок

Взуття — це один з основних елементів гардероба, без якого не обійдеться жодна людина. Тому з приходом літа, все більш стає актуальним питання, яке ж взуття обрати на спекотний сезон, щоб виглядало стильно і було зручно одночасно.

З приходом тепла кожна жінка одразу ж задається питанням, що взути під той чи інший образ. Саме тому стиліст Анна Токарева розповіла, яке взуття на літо 2024 буде в тренді.

В’єтнамки

В”єтнамкиФото: instagram.com/anna_tokarieva/

За словами стиліста, літом 2024 серед популярного трендового взуття залишаться в’єтнамки. Саме цей варіант взуття виглядатиме стильно і водночас буде комфортним. Саме цей варіант, за словами стиліста, ідеально підходять для літньої погоди. Влітку 2024 Також в цьому році стиліст Анна Токарева рекомендує звернути увагу на в’єтнамки у яскравих кольорах або з яскравими візерунками.

Взуття кроше

Взуття крошеФото: instagram.com/anna_tokarieva/

Ще одним трендом серед літнього взуття, за словами стиліста, стануть черевички кроше. Простими словами це в’язані черевики, надзвичайно легкі та стильні. Загалом кроше стало трендом 2024 року, тому придбавши таку модель взуття ви точно будете серед модниць.

Мутузовані сандалі

Мутузовані сандаліФото: instagram.com/anna_tokarieva/

Також т Анна Токарева рекомендує звернути увагу влітку 2024 на мутузовані сандалі. Мутузовані сандалі цього літа – це справжній хіт. Вони поєднують у собі комфорт і стиль, ідеально підходять для літньої погоди. Багато брендів випускають свої версії таких сандалів, вони можуть мати різноманітні візерунки і кольори. Що дуже популярно серед модних брендів цього сезону.

Сандалі на зав’язках

Сандалі на зав”язкахФото: instagram.com/anna_tokarieva/

Сандалі на зав’язках є дуже популярним трендом взуття на літо. За словами стилістки, вони додають легкості та жіночності до будь-якого образу, забезпечуючи зручність та стиль одночасно. Вони можуть бути доповнені різними деталями, такими як квіти, мереживо чи об’ємні бантики, що робить їх ще більш привабливими.

Мюлі кітен хіл із гострим носком

Мюлі кітен хіл із гострим носкомФото: instagram.com/anna_tokarieva/

Мюлі з кітен хіл — це ще один варіант трендового взуття на літо 2024. За словами Анни Токаревої, це стильне і зручне взуття, яке має гострий носок, що додає їм жіночності і елегантності. Мюлі з кітен хіл підкреслять ваш стиль і додадуть шарму будь-якому образу.

Взуття з кільцем на великий палець

Взуття з кільцем на великий палецьФото: instagram.com/anna_tokarieva/

Ще одним трендом на літо 2024 стане взуття з кільцем на великий палець. За словами стилістки, спеціальне кільце або обруч на великому пальці, додає стилю та оригінальності. Такі моделі виглядають дуже стильно та модно і можуть бути втілені як на моделях з високими підборами, так і рівними підошвами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Генштаб Ізраїлю затвердив план наступу на Ліван – Israel National News

Начальник Генерального штабу ЦАХАЛу генерал-лейтенант Герці Халеві провів оцінку ситуації в північному командуванні за участю…

28 секунд ago

Рослини “розмовляють” одна з одною, і ми зможемо незабаром вивчити їхню мову – науковці

Багато хто сприймає рослини як мовчазні та пасивні, проте сучасна наука показує, що ці зелені…

9 хв. ago

Норвегія виявила високий рівень радіації з Чорнобилю: що сталось насправді

Влада Норвегії заявила про підвищення рівня радіації біля арктичного кордону з Росією. В Осло заявили, що високий…

21 хв. ago

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати

Капітан Лев Пашко, відомий як "Хорус" та герой України, висловився про мобілізацію в Україні в інтерв'ю для…

30 хв. ago

Прогноз погоди на осінь 2024: скільки триматиметься тепло і коли прийдуть зливи

Цьогоріч вересень та жовтень будуть на 2-3 градуси тепліші, ніж зазвичай. Загалом середньомісячна температура повітря…

41 хв. ago

Безугла вимагає відставки Умєрова та Сирського: у чому причина

Скандальна народна депутатка Мар’яна Безугла заявила про необхідність відправити у відставку міністра оборони Рустема Умєрова…

50 хв. ago