Нові тренди гардероба на весну: 10 варіантів стильного образу

З приходом весни модні тенденції також зазнають змін. Які ж нові тренди очікують нас у цьому сезоні?

Ось 10 ключових напрямків, які будуть визначати стиль у весняний період, пише Експерт:

  1. Повернення до природи: Еко-стиль та натуральні тканини стають центральними. Вбрання з вовни, льону та бавовни, а також аксесуари з натуральних матеріалів – головний тренд весняного сезону.
  2. Пастельні відтінки: Ніжні відтінки рожевого, блакитного, м’ятного і лавандового кольорів будуть панувати весною. Вони надають образу легкості та невимушеності.
  3. Легкі та об’ємні кардигани: Великі, повітряні кардигани стануть невід’ємною частиною весняного гардеробу. Зручні та стильні, вони додають образу неповторності.
  4. Розкішна білизна: Білий колір в різних варіаціях – від молочного до білого – підкреслить ніжність та жіночність. Вбрання та аксесуари в білому кольорі будуть в центрі уваги.
  5. Шорти-бермуди: У весняний сезон вони стануть найзручнішим та найактуальнішим варіантом для створення стильного образу. Вони можуть бути виконані як у класичному стилі, так і у спортивному.
  6. Топи з відкритою спиною: Відкрита спина – один із головних трендів весняного сезону. Такий топ створить ефектний та елегантний образ для будь-якої події.
  7. Принти-флорал: Весняний сезон не може обійтися без квіткових принтів. Вони додають образу свіжості та романтичності, чудово підходять для яскравих та невимушених образів.
  8. Тріснуті джинси: Ефектно розрізані або рвані джинси залишаються в тренді. Вони додають образу легкості та створюють неповторний стиль.
  9. Шарфи-бандани: Вони відмінно доповнять весняний образ, надаючи йому стильного завершення. Вибір шарфа-бандани відкриває безліч можливостей для творчого експерименту.
  10. Аксесуари з перлинами: Перли стають головним акцентом у весняних аксесуарах – намиста, сережки, браслети. Вони надають образу елегантності та шарму.

Ці 10 трендів гардеробу допоможуть вам створити стильний та актуальний образ у весняний період. Вибирайте ті, що найбільше вам до душі, та творіть свій неповторний стиль!

Лисенко Катерина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

55 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

56 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

57 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago