Більше не в моді: ці речі треба викинути зі свого гардеробу, вони вже давно в антитрендах

Так, усім відомо, що мода циклічна. Однак є такий одяг, який уже давно поза межами трендів і ніколи не повернеться на модний олімп. Якщо носити такі речі, можна повністю зіпсувати свій загальний аутфіт. Тому стилісти рекомендують негайно позбутися цих п’яти предметів гардеробу. Розповідаємо, який одяг видаватиме несмак своєї господині, тому його треба негайно позбутися.

“Нарядна” кофточка

Які речі більше не в моді: антитренди 2024 / Фото: pixabay.com

Мереживо, пишні рукави, бантики та рюші вже давно в минулому. Однак деякі пані, яким давно за 40, продовжують носити такі речі. Наразі у трендах мотиви “тихої розкоші”, блузи та сорочки повинні бути прямого крою, монохромних відтінків, без декору і з якісної дорогої тканини. Сьогодні в моді класика, лаконічність та комфорт.

Приталений піджак

Які речі більше не в моді: антитренди 2024 / Фото: Freepik

Піджаки завжди були в моді, однак наразі приталені речі, які обтискають фігуру, вже не актуальні. Натомість варто вибирати жакети вільного крою, з дорогих тканин і в монохромних відтінках. Такий одяг пасуватиме абсолютно до всього і буде доречним на роботу, прогулянку чи святкові заходи.

Светр із синтетики

Які речі більше не в моді: антитренди 2024 / Фото: pixabay.com

Такий одяг досить непрактичний, адже втрачає колір та форму одразу після першого прання. Краще вибрати светри із натуральної тканини, вони виглядатимуть дорого та служитимуть вам з десяток років.

Джинси-скінні

Які речі більше не в моді: антитренди 2024

Ці штани зійшли з модного олімпу ще кілька років тому, проте жінки продовжують їх носити. Скінні треба замінити на джинси прямого вільного крою, які видовжують фігуру, маскують зайві кілограми і роблять загальний аутфіт дорогим та елегантним. Для повсякденного стилю можна вибирати бойфренди чи мішкуваті джинси.

Міні-спідниця

Які речі більше не в моді: антитренди 2024 / Фото: pixabay.com

Наразі не в трендах занадто відверті образи, тому всі спідниці, сукні та шорти міні довжини не актуальні. Якщо ви полюбляєте короткі спіднички, то вони повинні бути правильної довжини, щоб вигідно підкреслювали стрункість ніг та приховували зайві кілограмі у зоні стегон.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

2 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

2 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

2 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

2 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

2 години ago