Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як завжди, пропонують варіанти шапок, серед різноманіття яких зажди можна щось вибрати індивідуальне.

Модні шапки 2024-2025

Об’ємні в’язані шапки

Трендом зими 2025 будуть великі в’язані шапки з фактурною в’язкою. Це ідеальний варіант на зиму, адже такі шапки м’які, теплі, водночас вписуються в різні стилі. Для класики достатньо одягнути об’ємний светр, вузькі джинси та в’язану шапку. Така шапка з елегантним пальтом та ботильйонами надасть особливого шику. Візерунки можуть бути найрізноманітніші.

Об’ємні в’язані шапки

Шапки-біні

Мінімалістична класика, шапки-біні – це в’язані моделі, які щільно охоплюють голову і чудово зберігають тепло. Вони можуть бути з вовни, мохеру, кашеміру, різноманітних кольорів. Простота таких шапок ідеально підходить як до повсякденного, так і до вишуканого луку.

Шапки-біні
Берети 2024-2025

Балаклави та капори

Для тих, хто не любить класичний стиль, дизайнери пропонують ефектні варіанти “з дитинства” – шапку-капор чи балаклаву. Спробуйте одягти таку шапку з об’ємним пуховиком та черевиками, або з пальтом та лоферами.

Ефектні жіночі балаклави, які одночасно закривають голову, вуха і шию, – чудовий вибір у люті морози. 

Шапки балаклави

Шапки з помпонами

Жіночі шапки  з помпонами як завжди залишаються в тренді, змінюється хіба що величина помпонів та забарвлення. Якщо в минулих сезонах ви могли бачити зимові шапки з дуже великими помпонами, то в новому сезоні віддається перевага середнім розмірам.

Також трохи відходить тренд модних шапок із помпонами із хутра. Модні шапки з помпонами 2025- це і трикотажні шапки з орнаментом і в’язані шапки, які з помпонами виглядають дуже красиво.

Модні шапки з помпонами
Шапки з помпонами

Хутряні шапки

Актуальними залишаються для зими шапки з натурального чи штучного хутра. Це і шапки-вушанки, шапки з відворотами. Носити їх можна з речами в спортивному стилі, а також з довгим приталеним пальтом та ботфортами.

Хутряні шапки
Хутряні шапки

Шапки з вушками

В сезоні 2024-2025  залишаються модними шапки із вушками, цей стиль вважається більш молодіжним. Зимові шапки з вушками добре зігріють у морозні дні, вони можуть бути як трикотажними, так і в’язаними, хутряними.

Шапки з вушками

Модні капелюхи-панами

Дизайнери пропонують цього сезону ефектний капелюх-панаму,  на холодну погоду – з хутра. Такий головний убір чудово поєднується з елегантними пальтами та костюмами.

Капелюх панама
Капелюх панама
Капелюхи панами

Берети як завжди в тренді

Для тих, хто любить класику та діловий стиль одягу, підійдуть стильні берети.. Красиві зимові шапки-берети 2024-2025 можуть бути прикрашені стразами, улюбленою брошкою, зробивши його більш елегантним і ошатним. Зимові шапки-берети ідеально поєднуються з пальтами, особливо в’язані варіанти. 

Берети 2024-2025
Модні берети
Ткаченко Валентина

Recent Posts

«Інвалідний» скандал. Головний прокурор Хмельниччини звільнився, але «по-хитрому»

Вечір 17 жовтня приніс новину з Офісу генпрокурора: Олексій Олійник, головний прокурор Хмельницької області, звільнений…

6 хв. ago

Золото б’є нові рекорди: що коїться на ринку дорогоцінних металів?

Ціна на золото вперше в історії перевищила позначку у 2700 доларів за тройську унцію, і…

13 хв. ago

Заочні штрафи для ухилянтів: уряд посилює правила, “ігнор” обійдеться у 25 тисяч

Український уряд налаштувався на рішучі кроки. До кінця 2024 року планується розіслати до 900 тисяч…

20 хв. ago

Експерт Попенко назвав простий спосіб збільшити пенсії до 10 тисяч гривень

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко пояснив, що робити, щоби збільшити пенсії в…

28 хв. ago

В Україні злетіли ціни на яйця: скільки доведеться заплатити

В Україні підскочили ціни на курячі яйця. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Українські споживачі зіштовхнулися із…

31 хв. ago

Прогноз погоди на вихідні 19–20 жовтня: беріть парасольки та вдягайтесь тепліше

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

1 годину ago