Як одягатися жінкам за 60: поради для створення досконалого й комфортного образу

Стилісти рекомендують зрілим жінкам підбирати якісний і практичний одяг прямого крою, який робитиме загальний аутфіт елегантним та розкішним водночас.

У такому віці жінка має бути прекрасною, тому варто вибирати такі речі, які б увиразнювали її природну красу. До того ж одяг має бути зручним, практичним та універсальним, щоб речі можна було легко поєднувати між собою. Це дозволить створювати багато розкішних образів, не витрачаючи зайві гроші на купівлю нового одягу. Розповідаємо, що має бути в модному гардеробі кожної пані за 60.

Як одягатися жінці за 60: загальні рекомендації стилістів

Як одягатися жінкам за 60 / Фото: pixabay.com

Експерти рекомендують дотримуватися кількох простих правил, які допоможуть жінкам з формуванням свого базового гардеробу. По-перше, прекрасним пані такого віку варто прибрати з гардеробу всі неякісні речі, це стосується також взуття. Такий одяг варто замінити на той, що виготовлений з якісних тканин, фурнітури та шкіри. Правильний структурний одяг триматиме силует, навіть якщо на фігурі є кілька зайвих кілограмів. Речі необхідно вибирати винятково за розміром, бо малі чи більші розміри матимуть смішний вигляд і спотворюватимуть загальний образ.

Комфорт і функціональність

Як одягатися жінкам за 60 / Фото: Freepik

У такому віці для кожної жінки комфорт має відігравати одну з ключових ролей. Під час вибору одягу і взуття варто звертати увагу на те, щоб речі були зручними та не обмежували ваші рухи. Тобто у вашому гардеробі не має бути високих підборів, вузьких спідниць чи затісних светрів. Одяг має бути комфортним, а також виконувати функцію захисту від вітру, дощу та снігу в холодну пору року.

Сучасний стильний одяг

Як одягатися жінкам за 60 / Фото: Freepik

Звертайте увагу на класичні речі, які ніколи не виходять з моди. До того ж такий одяг легко комбінується між собою, тому вам не доведеться витрачати купу грошей на обновки наступного сезону. Наприклад, зараз на піку популярності одяг у стилі “тиха розкіш”, який ідеально пасує всім жінкам за 60. Це класичні речі з плавними лініями в монохромних тонах, які підкреслюватимуть стрункість вашої фігури та приберуть усі недоліки. Завдяки своєму кольору такі речі “витягуватимуть” ті місця, де є зайві кілограми.

Монохромні кольори

Як одягатися жінкам за 60 / Фото: Freepik

Найголовніша вимога до гардеробу всіх жінок за 60 – одяг має бути в монохромних, переважно світлих відтінках. Не варто зловживати чорним, коричневим чи сірим кольором. Якщо ви одягли таку річ, на вас обов’язково має бути щось світле – біле, кремове або бежеве, оскільки темні кольори додають років. Про яскраві неприродні відтінки та незрозумілі принти також доведеться забути, ці речі здешевлюють образ елегантних пані 60+.

Аксесуари

Як одягатися жінкам за 60 / Фото: Freepik

Щоб зробити свій образ досконалим, живим та яскравим, треба правильно підбирати сумки і прикраси. Аксесуари мають бути лише з натуральної сировини та якісно виготовлені. Жодних дешевих сумок і біжутерії. Прикраси можуть бути з напівдорогоцінним камінням, зі шкіри, дерева та звичайного металу, але чудової якості. Сумки також треба вибирати з якісного матеріалу природних кольорів у тон вашого одягу, тоді загальний аутфіт завжди буде доречним і розкішним.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

15 хв. ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

25 хв. ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

30 хв. ago

Мобілізація в Україні: багатодітні батьки не завжди мають право на відстрочку

Терцентри комплектування (ТЦК), коли ідеться про відстрочку для батьків трьох або більше дітей, звертають увагу на заборгованість…

40 хв. ago

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода

У вересні в Україні очікується поступове зниження температури без різких похолодань. Згідно з повідомленням «ТСН», до кінця…

50 хв. ago

ТОП-6 продуктів, які мають стати основою ранкового меню

Вівсянка може чудово вирішити цю проблему, пише EatingWell. Крім неї, є ще кілька продуктів, які можуть стати…

1 годину ago