Стрижки з антивіковим ефектом для жінок старше 40: модні та освіжаючі зачіски

Колись справжнім символом краси та молодості вважалося довге волосся. Зараз тенденції світу моди все частіше пропонують жінкам вибирати більш короткі варіанти, які також виглядають елегантно і допомагають модницям створювати цікаві та ефектні образи. І деякі з них мають омолоджуючий ефект, який надає локонам здорового об’єму.

Важко знайти жінку старше 40 років, яка не хотіла б виглядати хоча б на кілька років молодшою. Найчастіше представниці прекрасної статі звертаються за допомогою до косметологів чи навіть пластичних хірургів, щоб трохи освіжити обличчя. Але їм варто знати, що з таким завданням чудово впорається навіть стрижка.

Багатошаровий боб

Це ідеальний вибір для тих, хто хоче надати волоссю додатковий об’єм та текстуру. Безліч шарів різної довжини створить ілюзію густішого і здоровішого волосся, що зробить жінку візуально молодшою. До того ж, таку стрижку легко укладати за допомогою пінки та фена. Потрібно просто надати волоссю об’єм біля коріння, і зачіска виглядатиме приголомшливо.

Піксі з чубчиком

Таку стрижку часто називають символом стилю та сміливості. І не дарма, тому що не кожна модниця, особливо та, яка звикла носити довге волосся, зважиться на таку кардинальну зміну іміджу. Але це того варте. Стрижка піксі, особливо з довгим чубчиком, здатна значно омолодити жінку. Чіткі лінії зачіски підкреслять вилиці, роблячи обличчя молодшим і виразнішим, а чубок прикриє зморшки на лобі.

Асиметричний боб

Стилісти кажуть, що асиметричний боб – це стильний вибір тих жінок за 40, які хочуть підкреслити риси обличчя. У цій зачісці передні пасма дещо довші, ніж на задній частині голови, що створює елегантний вигляд. А асиметрія підкреслює вилиці і надає обличчю доглянутого вигляду.

Ольга Степанова

Recent Posts

Відключення світла восени та взимку: до чого варто готуватися українцям

Українцям розповіли, чи будуть відключення електроенергії восени та взимку в 2024 році. Як передає "Хвиля", про це повідомив експерт з…

5 хв. ago

Назвали корисні напої для мозку, які слід пити щоранку

Дієтологи Варші Хатрі та Джефф Дробот назвали найкорисніші напої для мозку, які варто пити щоранку для покращення пам'яті та…

17 хв. ago

Енергетики розказали, чому не завжди вчасно попереджають про екстрені відключення

У ДТЕК пояснили, яким чином здійснюють попередження населення про застосування екстрених відключень світла.

30 хв. ago

Польща знову підняла авіацію через ракетну атаку РФ по Україні

Через масштабну ракетну атаку Росії по Україні, в південно-східній частині Польщі піднято в повітря польську…

42 хв. ago

Поради досвідчених дачників: чому яблука гниють прямо на дереві та як врятувати врожай

Гниття яблук на дереві – поширена проблема, яка може завдати значної шкоди врожаю. Часто садівники стикаються…

55 хв. ago

Експерт: Україна поставила Кремль у глухий кут

Розпочавши операцію в Курській області, Україна продемонструвала свій сильний бік. Ні західні партнери України, ні…

1 годину ago