Трендові аксесуари на літо: якими деталями доповнити літній образ

Навіть найстильніший і продуманіший образ не виглядатиме закінченим без аксесуарів. Прикраси, сумки та інші деталі дозволяють завершити вбрання або зробити його яскравішим і незабутнім. Тому важливо враховувати модні тенденції під час вибору аксесуарів. Які деталі будуть у трендах улітку 2024 року?

Оригінальні сумки

Сумки з тканини або з цікавою текстурою стануть справжнім хітом літнього сезону. Стилісти радять модницям вибирати в’язані або плетені варіанти, оригінальні моделі з деніму чи іншого матеріалу. У новому сезоні можна сміливо грати з текстурами та формами, щоб підкреслити свою індивідуальність.

Широкий ремінь

Широкі ремені повертаються у моду в новому сезоні. Ці аксесуари відмінно підходять власницям різних типів фігур, оскільки елегантно підкреслюють талію та створюють форму пісочного годинника. Цей аксесуар дуже універсальний, оскільки їм можна доповнити вбрання у будь-якому стилі.

Червоні акценти

Червоний колір залишається у трендах. Але не всі модниці готові вибирати вбрання цього ефектного відтінку, тому вони можуть просто урізноманітнити свій гардероб червоними акцентами. Сумки, сережки, браслети, ремені, взуття – жінки можуть вибрати деталі червоного кольору, щоб створювати з ними стильні образи.

Металік

Влітку 2024 модницям варто приділити особливо увагу сережкам, кільцям і намистам. Чим блискучіші і масивніші вони будуть, тим краще впишуться в модні тенденції. Варто вибирати сріблясті або золотисті варіанти, щоб виглядати стильно як на роботі, так і на прогулянці чи побаченні.

Кольорові окуляри

Сонцезахисні окуляри – це один із головних аксесуарів кожного літа. І 2024 року модницям радять зробити ставку на окуляри з кольоровими лінзами. Саме вони будуть трендовими у новому сезоні та дозволять стильно.

Ольга Степанова

Recent Posts

Яку техніку можна під’єднувати до портативної зарядної станції?

Портативні зарядні станції стають дедалі популярнішими завдяки своїй здатності забезпечувати резервне живлення під час вимкнення…

2 години ago

Один з найдорожчих у Лос-Анджелесі: як виглядає особняк Анджеліни Джолі за 25 мільйонів

Анджеліна Джолі – ікона стилю для поколінь. Бездоганний смак зірки поширюється, зокрема, і на її…

2 години ago

В Україні готують масовий призов: майже мільйон повісток буде вручено за 3 місяці

Кабінет міністрів України затвердив виділення 71,82 млн грн на централізоване виготовлення 900 тис. повісток, які…

3 години ago

Турецького забудовника засудили до 865 років в’язниці, через зруйновані землетрусом будинки

У Туреччині забудовника Хасана Альпаргюна символічно засудили до 62 довічних термінів позбавлення волі, що становить 865…

3 години ago

Президент Фінляндії пояснив алгоритм дій України для вступу до НАТО

Президент Фінляндії Александр Стубб заявив, що Україна спочатку стане членом Євросоюзу, а вже потім зможе…

3 години ago

Жінка вирішила схуднути за допомогою рибних консервів і розповіла, що з цього вийшло

60-річна фельдшерка на ім'я Джейн розповіла, що їла 70 днів лише сардини. Ця дієта допомогла…

5 години ago