Модна сумка на літо: яку обрати, щоб залишатися в тренді

Мода циклічна і деякі забуті тренди знову повертаються. Так, влітку 2024 року знову актуальними стали вже відомі всім модницям моделі та фасони сумок. Ми вже розповідали, які п’ять нарядів точно мають бути у вашому гардеробі, а сьогодні ділиться, які сумки знову будуть у моді.

Як виявилося, серед трендів ретро та забутий стиль old money, пише ТСН. Так, у моді тепер знову замшеві, плетені та тканинні сумки.

Шкіряні плетені сумки

Плетені сумки зі шкіри або імітації шкіри зовні схожі на солом’яні сумки, тому набули такої популярності саме влітку. Такий аксесуар доповнить стильні літні образи.

Фото: Pinterest

Білі сумки

Білий – універсальний відтінок для сумок, вони до всього підходять. Особливо це актуально для літа. Так що сміливо обирайте білу сумку до своїх літніх луків.

Фото: Pinterest

Сумки із яскравої замші

Якщо не любите шкіряні сумки, зверніть увагу на замшеві, вони знову повернулися в тренди. Особливо актуальними будуть замшеві сумки яскравих відтінків, які можуть стати головним акцентом образу.

Фото: Pinterest

Тканинні сумки

Сумки з тканини також чудовий варіант на літо, вони додадуть образам легкості, а носити їх дуже комфортно. Для спекотної погоди вони мають важливу перевагу – кращу вентиляцію повітря.

Фото: Pinterest

Сумки “металік”

Сумка “металік” чудово підійде до літніх образів. Не важливо, чи в лляному костюмі ви вийшли з дому, чи в легкому сарафані. Така сумка підкреслить будь-який стиль.

Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

У Зеленського назвали масове насилля працівників ТЦК на вулицях України – демократичними цінностями

Під час мобілізації в Україні неможливо заборонити працівникам ТЦК та СП "пакувати" військовозобовʼязаних громадян у бусики.…

2 хв. ago

Поліція встановила кількох підозрюваних у смерті актора Меттью Перрі

У смерті 54-річного актора Меттью Перрі підозрюють кількох осіб. Таку інформацію повідомили в правоохоронних органах, пише американське…

28 хв. ago

Повномасштабна війна між Ізраїлем та Іраном є неминучою – WSJ

Ізраїль стоїть перед стратегічним вибором щодо Ірану – починати війну вже зараз чи пізніше. Поточна…

30 хв. ago

Часу залишилося зовсім небагато: кому з жінок треба оновити дані у ТЦК

В Україні наближається крайня дата оновлення даних у ТЦК. При цьому зробити це мають не лише…

31 хв. ago

Подружжя Зінченко відкрило ресторан у Києві:

Футболіст національної збірної України та лондонського Арсеналу Олександр Зінченко та його дружина Влада Седан відкрили…

32 хв. ago

“Караван лає – собака іде”: найкумедніші “перли” нардепа Тищенка — огляд

У той час, коли народному депутатові Миколі Тищенку суд обирав міру запобіжного заходу, народний обранець…

34 хв. ago