Найтрендовіші відтінки літа: сукню якого кольору варто додати до літнього гардероба

Стилісти підказали модницям, сукні яких кольорів будуть модними влітку 2024 року. Вони назвали кілька відтінків, які будуть особливо актуальними у спекотні дні.

Бузковий

Влітку можна сміливо вибирати сукні ніжного бузкового кольору. Таке вбрання підійде на кожен день або для особливого випадку. Стилісти радять вибирати моделі з легких тканин прямого крою або зупинити вибір на сукні-комбінації, які актуальні цього сезону.

Бордовий

Модниці, які люблять насичені відтінки можуть звернути увагу на бордовий колір. У 2024 році багато модельєрів представили сукні цього кольору у своїх нових колекціях. Стилісти впевнені, що таке вбрання виглядатиме ефектно та модно.

Зелений

Усі відтінки зеленого – від м’ятного до “пляшкового”, потрапили до списку трендових у 2024 році. Тому і влітку модниці можуть обрати сукню такого кольору. Стилісти радять носити моделі з оригінальним дизайном, наприклад, вирізами або драпіруванням, щоб виглядати стильно влітку.

Жовтий

Жовтий – це справді літній колір. Тому в теплі місяці модницям варто додати до свого гардероба хоча б одну сукню будь-якого відтінку жовтого. Це можуть бути насичені варіанти або спокійніші. У будь-якому випадку сукня буде чудово виглядати в теплий день.

Ніжно-рожевий

У 2024 році рожевий став неймовірно популярним у модниць після виходу на екрани фільму про ляльку Барбі. Влітку він також буде актуальним, але у світлішому відтінку. Сукня ніжно-рожевого кольору чудово підійде і для прогулянки, і для важливих заходів. Воно підкреслить жіночність і зробить образ яскравим, попри приглушеність тону.

Небесно-блакитний

Тим модницям, які не люблять рожевого кольору, можна обрати сукню небесно-блакитного відтінку. Вона чудово підійде для будь-якого випадку і зробить образ свіжішим та романтичнішим.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Ольга Степанова

Recent Posts

До знищення корабля «Серпухов» причетний росіянин

У квітні Головне управління розвідки провело операцію проти російського малого ракетного корабля «Серпухов». Зокрема, його…

1 хв. ago

Майбутнє криптовалюти: прогноз на 2024 рік

Криптовалюта — актив із високою волатильністю. Для отримання прибутку від цифрових грошей трейдери та інвестори…

5 хв. ago

Російські доходи від продажу нафти і газу зросли на 41%: стала відома причина

Надходження від продажу нафти й газу Росії зросли приблизно на 41% в річному обчисленні в…

6 хв. ago

Витримає мільйон кілометрів: Geely створили “вічну” батарею для електрокарів (фото)

Концерн Geely презентував інноваційну літій-залізо-фосфатну батарею нового покоління. За словами розробників, вона розрахована на весь…

11 хв. ago

Які топ-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт

Які ТОП-10 якостей потрібні комбригу, щоб реально тримати фронт: Стати лідером для тисяч людей, створити…

3 години ago

Будуть ходити пішки? Чи можуть ухилянти втратити можливість керувати автомобілем

В Україні продовжує тривати загальна мобілізація та воєнний стан. Військовозобов'язаними є чоловіки від 18 до 60 років,…

3 години ago