Цей манікюр ідеально доповнить ваш образ: 5 літніх ідей

Манікюр вже давно став невід’ємною частиною образу жінок, яким подобається завжди красиво та стильно виглядати. А влітку тим паче, бо палітра кольорів стає значно ширшою та цікавішою. Зокрема, можна спробувати яскраві малюнки та техніку омбре.

Літній манікюр — це про сміливе проявлення себе у насичених відтінках, тематичних малюнках і поєднанням різних кольорів. Усі дизайни, на які раніше не наважувались, можна сміливо відтворювати у теплий сезон. Таке покриття нігтів вдало доповнюватиме ваші літні дні, пише “Телеграф”.

Пальми на нігтях

Це небанальна ідея для тих, хто не боїться проявляти свої справжні бажання та відрізнятися від інших. Такий манікюр створить атмосферу відпочинку, навіть якщо ви не на узбережжі моря. Натомість приємні асоціації зʼявлятимуться самі собою.

Пальми на нігтях, Фото: Pinterest

Різнобарвний френч

Французький манікюр давно вийшов за межі лише спокійних відтінків. Майстри манікюру все частіше оформлюють кінчики нігтів у найрізноманітніших відтінках. Тут залежить від ваших уподобань, обирайте будь-який колір під прозору або молочну основу.

Салатовий френч, Фото: Pinterest

Геометрія

Попри те, що до геометричного дизайну на нігтях існує різне ставлення серед жінок, він залишається у трендах і набуває нових форм. Особливо красиво виглядають кольорові смуги та хвильки у різних варіантах. Можете почати з одного нігтя, щоб не перевантажувати образ.

Геометрія на нігтях, Фото: Pinterest

Вкраплення

Дрібненькі цятки можуть чудово доповнити будь-яке однотонне покриття. Вони лаконічно виглядають та не набридають. Натомість така маленька цікава деталь сформує значно цікавіший манікюр загалом.

Вкраплення на нігтях, Фото: Pinterest

Багатоколірність

Вже не перший раз у нігтевій естетиці практикують поєднання одразу кількох кольорів. Тобто, відтворюють 5 кольорів: на кожному нігтеві — інший. Це сміливо, яскраво та насичено. Таке покриття нігтів покращує настрій у будь-який день.

Різнокольоровий манікюр, Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

США і Туреччина готують багатомільярдну угоду в сфері оборони

Віце-президент Торгової палати США Близького Сходу, Центральної Азії та Туреччини Дженніфер Міель заявила, що між…

2 години ago

Часів Яр: ЗСУ контратакували та вибили росіян з частини міста

ЗСУ вибили російські війська з мікрорайону «Канал» під час контратаки під Часов Яром, пише видання…

2 години ago

В Кремлі прокоментували ордери на арешт Герасимова та Шойгу

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував видані Міжнародним кримінальним судом (МКС) ордери на арешт Сергія…

3 години ago

Україна готова виконати вимоги Угорщини

Україна готова задовольнити вимоги Угорщини щодо нацменшин у рамках євроінтеграції. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр із…

3 години ago

Терміни для оновлення даних ТЦК продовжувати не будуть: що відомо

Військовозобов'язані українці під час мобілізації в Україні у нормальному темпі оновлюють військово-облікові дані. Найбільша кількість оновлень…

5 години ago

Матюкатися корисно: психологи розкрили несподівані переваги лайки

Зазвичай нецензурну лайку вважають недоречною та поганою звичкою, але це може бути корисним для психічного здоров'я. Хоча матюки…

5 години ago