Тренди суконь на літо 2024: названо моделі, які повинні бути у вашій шафі

Проаналізувавши модні тенденції сезону весна-літо 2024, ми виділили десять моделей літніх суконь, які точно будуть у тренді в теплий період.

Білий колір

Світлі й невагомі сукні будуть особливо популярними цього літа, адже їх легко стилізувати, розбавляти яскравими аксесуарами, і вони чудово підійдуть для спекотного дня. Однак, щоб не бути схожою на наречену, дизайнери пропонують для повсякденного носіння вибирати лаконічні моделі.

Alberta Ferretti / Фото: Getty Images

Драпування

Цей елемент декору присутній у багатьох колекціях у різних інтерпретаціях. На сукні драпування, незалежно від фасону, завжди буде мати жіночний, елегантний і романтичний вигляд.

Alberta Ferretti / Фото: Getty Images

Квіткові мотиви

Квіти 2024 року дизайнери пропонують нам носити абсолютно в будь-якому вигляді: як прикраси у волоссі, як ювелірні вироби, а також — взуття з квітами, сукні з об’ємними квітковими елементами, ну й, відповідно, популярними будуть і квіткові тканини. Сукні з квітковим принтом завжди мають дуже романтичний і літній вигляд, і є must have теплої пори року.

Givenchy / Фото: Getty Images

Лаконічні силуети

Від складних дизайнів і фасонів багато дизайнерів відмовилися. Влітку й навесні 2024 року нам пропонують носити прямі, приталені, однотонні сукні та відмовитися від зайвого декору. Акцент багато в чому зроблено на практичності.

Fendi / Фото: Getty Images

3D-елементи

Об’ємні прикраси також присутні на одязі цього року, причому не лише на вечірніх варіантах, а й на повсякденних. Найчастіше зустрічаються 3D-елементи у вигляді квітів, але також можна побачити їх з бісеру, леліток, пір’я та шкіри.

Chloé / Фото: Getty Images

В’язані сукні

Йдеться про вбрання, зроблене в техніці макраме або в’язане гачком. Такі сукні різної довжини ідеально підійдуть для спекотного літнього дня чи відпочинку. Найпопулярнішими дизайнами будуть сітка та мереживо.

Michael Kors / Фото: Associated Press

Металік і золото

Хоча цей стиль ніколи насправді не виходить з моди, цього теплого сезону нам пропонують у таких відтінках на подіумах дуже багато варіантів суконь вечірніх і повсякденних дизайнів. Також існує безліч матеріалів, з яких вони виготовлені — від жакарду до шовку. Також є й ошатніші варіанти — тканини повністю розшиті лелітками.

Chloé / Фото: Getty Images
Miu Miu / Фото: Getty Images

Торочка

Оскільки 2024-го дедалі популярнішою стає бохоестетика, торочка також присутня в багатьох колекціях. Дизайнери пропонують нам її зі шкіри, бісеру, пір’я та ниток. З торочкою літні сукні матимуть цікавіший вигляд і підкреслять кожен ваш рух.

Alexander McQueen / Фото: Getty Images

На одне плече

Схоже, в літніх колекціях багато брендів вирішили прославити грецьких богинь, оскільки саме таку тенденцію ми побачили. Сукні на одне плече будуть дуже популярними.

Chloé / Фото: Getty Images

Прозорість

Назвати це чимось новим, звісно, неможливо, але тренд на прозорі сукні залишиться з нами і цьогоріч. Оскільки влітку такі сукні актуальні, як ніколи, серед найпопулярніших можна побачити вбрання з тонкого шовку, шифону та в’язані гачком.

Coperni / Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

У Воронежі в управлінні ФСБ застрелили співробітника спецслужб, – росЗМІ

У російському Воронежі стався збройний напад на один з об'єктів ФСБ, під час якого від…

41 секунда ago

Усього кілька кліків: жінка заробила гроші, поскаржившись на ділянку свого сусіда

30-річна Айеша зі Сметвіка, Вест-Мідлендс (Англія) заробила 700 фунтів стерлінгів (трохи більше ніж 36 тисяч…

1 хв. ago

ТОП-5 найбільш надійних автомобілів BMW

Автомобілі BMW мають в Україні, як і в багатьох інших країнах, велику популярність. У червні…

13 хв. ago

Ле Пен сказала, які обмеження накладе на Україну, якщо стане прем’єром Франції

Попри спроби дистанціюватися від Кремля, лідерка французьких правих популістів Марін Ле Пен пообіцяла заблокувати відправлення французьких…

22 хв. ago

Секс-скандал у РПЦ: келійник звинуватив митрополита у домаганнях та розповів гарячі деталі

Митрополита Іларіона (Григорій Алфєєв) звинуватив у сексуальних домаганнях хлопець, який працював у нього келійником. Однак…

34 хв. ago

Ультиматум Україні та примус до капітуляції: про що розповіли Орбан та Путін після перемовин у Москві

Премʼєр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів перемовини з президентом РФ Володимиром Путіним у Москві. За словами очільника угорського…

42 хв. ago