Уже немодно: зіркова стилістка назвала джинси, які стали антитрендами у 2024 році

Комфорт і стильний баланс — основа сучасної моди, і в 2024 році деякі тренди джинсів відправляються в модну “пенсію”. Зіркова стилістка Юліко назвала п’ять типів джинсів, які більше не вважаються актуальними і вже стали антитрендами.

У своєму Instagram вона поділилася списком фасонів, що втратили популярність. Серед них і джинси з низькою посадкою, які спробували повернути до моди цього літа, але молодіжний ентузіазм не допоміг.

“Осінь цього року вимагає простоти і якісного крою. В тренді — моделі, що підкреслюють природні лінії фігури та забезпечують комфорт”, — зазначила Юліко.

Щодо низької посадки, стилістка чітко окреслила: “Попри спроби відродити цей тренд, він не здобув широкої підтримки. Висока та середня посадка залишаються фаворитами, оскільки створюють більш пропорційний та гармонійний силует.”

Так, якщо ваші джинси не пасують під нові модні правила, це не привід для розпачу — 2024 рік пропонує інші, більш актуальні варіанти, в яких буде комфортно і стильно.

Яскраві рожеві, помаранчеві, зелені й сині джинси варто залишити в минулому, зазначає Юліко. Доказом цього також стало те, що на вулиці все менше людей можна помітити в штанах таких відтінків.

“У 2024 році домінують стримані, натуральні відтінки та мінімалізм. Джинси з яскравими фарбуваннями або занадто рясним декором (стрази, вишивка, аплікації) мають застарілий вигляд”, – каже Юліко.

Останнім часом мінімалізм фігурує не лише у поєднаннях одягу між собою, а й в деталях на них. Наприклад, серед джинс з дірками варто надавати перевагу більш стриманим варіантам.

“Джинси з величезними прорізами на ногах вже не в тренді. Акуратніші варіанти, наприклад, легкий потертий ефект або менші прорізи, мають більш стильний вигляд”, – повідомляє стилістка.

З фасоном джинсів з кльошем варто бути обережним, адже тут існує тонка грань між трендом і антитрендом: “Кльош залишається в тренді, але занижений варіант, який починається від колін або стегон, вже неактуальний. Сучасні моделі кльошу мають високу посадку і більш плавний перехід розширення”.

“Спортивний стиль джинсів із резинками на кісточках, характерний для минулих сезонів, відходить у тінь. Їм на зміну прийшли більш класичні варіанти із прямими або широкими штанами”, – зазначає Юліко.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

В ТЦК назвали умову, за якої ті, хто має відстрочку, не будуть служити

Ті військовозобов'язані, які мають право на відстрочку, повинні надати всі необхідні для цього документи. У…

7 хв. ago

США категорично відмовилися збивати ракети РФ: яка причина

Представники адміністрації Джо Байдена розповіли, чому США та Велика Британія допомагали збивати іранські ракети над…

19 хв. ago

ДБР та кіберполіція затримали на Черкащині прокурора-педофіла

Слідчі ДБР спільно з Кіберполіцією затримали прокурора, якого звинувачують одразу за декількома тяжкими статтями Кримінального…

27 хв. ago

Ледь не забетонувався: перехожі врятували повністю покритого цементом кота (фото)

Цей випадок стався в понеділок, 14 жовтня, у районі Зеехельденбурт в Амстердамі, Нідерланди. По дорозі…

39 хв. ago

По 2700 грн – це норма: в Україні переписали пенсії

В Україні станом на 1 жовтня відзначається 10,34 мільйонів пенсіонерів. 25% українських пенсіонерів одержують близько 2760 грн…

48 хв. ago

Причина не в урагані. Чому Байден насправді не поїхав на “Рамштайн”

Минулого тижня сумною новиною для українців стало скасування засідання групи "Рамштайн", на якому мали бути…

55 хв. ago