Названо наймодніше взуття на літо: естетика вас вразить

Усім нам хочеться мати актуальний вигляд у різні пори року. От і модниці починають цікавитись, а що ж такого цікавого придбати на літо, наприклад, з взуття. Звичайно, що білі кросівки — модні по за часом. Але є й більш вишукані новинки.

Модні подіуми заполонила естетика в стилі coquette — кокетки, повідомляє Vogue. Це підкреслює ніжність та жіночність, адже цей тренд характеризується такими елементами, як банти, рюші та квіти. Їх розміщують як основний акцент на взутті — босоніжках з переплетеним шнуруванням.

До речі, немає значення, яку пару оберете — на низьких чи високих підборах. У будь-якому випадку таке взуття буде на часі. Фахівці радять комбінувати переплетені босоніжки з декором — з базовим гардеробом.

Обирайте одяг спокійних відтінків — білий, чорний, коричневий, темно-синій. Міксуйте це взуття з сукнями та спідницями прямого крою довжини міді. Це буде просто вау. У такому вигляді можна відвідувати дні народження, ресторан чи театр або ж інші неформальні заходи.

Також буде доречним поєднати декоровані переплетені босоніжки з футболками, блузами та прямими джинсами або штанами. Але тоді акцент образ має бути саме на взутті, інакше лук вийде перевантаженим.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Залишилося 7 днів”: чоловік виявив моторошну знахідку за своїм сміттєвим баком (фото)

Повернувшись пізно ввечері додому з роботи, чоловік жахнувся, виявивши поруч зі сміттєвим відром трикутну язичницьку…

4 години ago

Подорож на край світу: за чим вікінги пливли до самого серця Арктики

Вікінги розпочали надзвичайні пошуки дорогоцінної слонової кістки, просунувшись у найвіддаленіші північні регіони Землі. Пошуки привели…

4 години ago

Не можна залишати: експерт назвав електричні прилади, які “висмоктують” гроші

Криза вартості життя все ще залишається реальністю і багато людей намагаються заощадити гроші там, де…

4 години ago

Нетаньягу назвав причину ліквідації лідера “Хезболли”

Вчора внаслідок авіаударів Ізраїль ліквідував лідера "Хезболли". Сьогодні, 28 вересня, ізраїльський прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу назвав…

4 години ago

Без нього за кермо не пустять: водіям потрібно отримати спеціальний код

З метою підвищення безпеки дорожнього руху та гармонізації українського законодавства з європейськими стандартами, в Україні…

4 години ago

Дженніфер Лопес показала Бену Аффлеку, що він втратив (фото)

55-річна американська акторка і співачка Дженніфер Лопес, яка 20 серпня подала на розлучення з Беном Аффлеком через…

4 години ago