Який манікюр зараз в тренді: новинки весни для різної довжини і форми нігтів

Весна у багатьох асоціюється з відродженням, зміною іміджу та експериментами з красою та стилем. І якщо ви вже робили трендовий тигровий манікюр, на цей раз пригляньте нові дизайни. Ми зробили для вас добірку з актуальними нейл-артами весни 2024 року.

Місячний манікюр

Місячний манікюр – один із базових варіантів дизайну, основу нігтя (її часто називають просто лункою) виділяють іншим кольором або залишають незафарбованою. Такий дизайн ще називають френчем навпаки – вони відрізняються тим, що місячний виділяє не кінчик нігтя, а півмісяць у його основі.

 

Фото: pinterest.com

Місячний манікюр буде гарно виглядати як у нюдових відтінках, так і в яскравих, наприклад, в яскраво-червоному або бордовому. Лунку нігтя додатково можна прикрасити гель-лаком з блискітками – такий нейл-арт виглядатиме святково. Підійде він для нігтів різної форми та довжини.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Французький манікюр на короткі нігті

Класичний французький манікюр – один із найпоширеніших і найпопулярніших видів нейл-арту. Він виглядає так: нігтьову пластину покривають неяскравим бежевим або пастельно-рожевим тоном лаку, а на кінчик нігтя за формою півмісяця наносять білий колір.

 

Фото: pinterest.com

У 2024 році у тренді різні варіації французького манікюру: мікрофренч, кольоровий френч, викладний френч та інші. Навіть якщо у вас короткі нігті, такий дизайн здатний надати образу вишуканості та елегантності.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Манікюр блакитного кольору

М’який синій відтінок можна було побачити на показах нових колекцій світових брендів – такі речі найкраще поєднуються з м’якими кремовими відтінками та срібними аксесуарами. Тому радимо придивитися на весну одяг небесно-блакитного кольору, а також доповнити його блакитним манікюром.

 

Фото: pinterest.com

Блакитний манікюр уже називають одним із головних трендів весни 2024 року. Вибирайте світлий відтінок гель-лаку, який нагадуватиме ясне небо чи морську блакитність. Такий нейл-арт гарно виглядатиме на нігтях будь-якої довжини і форми, а доповнити його можна квітковими елементами, втиркою або дизайном перепелине яйце.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Леопардові нігті

Леопардовий манікюр – це один з найбільш популярних і відомих дизайнів. Він включає яскравий і сміливий леопардовий принт, який може бути виконаний в різних колірних варіаціях. Його можна зробити за допомогою стемпінгу або ж намалювати від руки.

 

Фото: pinterest.com

Багато модниць вважають такий принт вульгарним, однак у 2024 році він у трендах. Такий дизайн можна зробити як на всіх нігтях, так і на одному чи двох.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Бузковий манікюр

У сезон цвітіння бузку саме час прикрасити свої нігті ніжним пастельним відтінком. Бузковий колір гель-лаку красиво виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми. Якщо ви не любите надмірностей, зробіть однотонне покриття. Або один ніготь можна урізноманітнити стемпінгом, дизайном з втиркою, щоб отримати хамелеоновий манікюр або, як його ще називають, хромовані нігті.

 Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Манікюр з квітами

Ще один безпрограшний варіант на весну – манікюр із квітами. Це може бути однотонне нюдове покриття з наклейками з квітковими або листяними мотивами, які також вважаються трендом цього сезону.

 

Фото: pinterest.com

На довгих нігтях можна зробити французький манікюр із квітами, наприклад, ромашками. Або ж вигадати незвичний дизайн з мазками різного відтінку і доповнити його візерунками квітів контрастного кольору.

 

Фото: pinterest.com

 Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Червоний манікюр із золотом

Також у моді вічна класика – червоний відтінок гель-лаку. Такий манікюр гарно виглядатиме як на коротких, так і на довгих нігтях різної форми. А щоб урізноманітнити однотонне покриття, пригляньте дизайни із золотистими елементами.

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

 

Фото: pinterest.com

Ольга Степанова

Recent Posts

У центрі Львова бабуся каталася на іграшковому Lamborghini і отримала штраф

У Львові днями стався курйозний випадок – пенсіонерку оштрафували за їзду на іграшковому Lamborghini. Відео…

1 годину ago

Кому з українців може загрожувати штраф від 34 000 гривень за неоновлення даних про авто

До 16 липня всі військовозобов'язані громадяни України повинні оновити свої дані. Проте подавати інформацію до ТЦК…

1 годину ago

Росія посилює атаки на авіабази України, щоб заблокувати передачу F-16 – Le Monde

Росія посилила військовий тиск на Україну, завдаючи ударів по авіабазах. За словами аналітиків, це пов'язано…

2 години ago

Відстрочку від мобілізації отримають лише дві категорії студентів, – Міноборони

У Міністерстві оборони України повідомили про надання відстрочок від мобілізації для студентів. ЇЇ отримають лише…

2 години ago

Війська РФ просунулися біля Куп’янська, Сіверська, Торецька і в районі Авдіївки, — ISW

Російські війська нещодавно домоглися незначного просування на південний схід від Куп'янська на тлі бойових дій 6…

2 години ago

Найшвидший апарат NASA зіткнувся із Сонцем на швидкості 600 000 км/год і вижив

У NASA повідомили, що найшвидший космічний апарат у світі успішно пережив 20-те зближення з Сонцем…

2 години ago