Ажурні сукні і стильні костюми: Андре Тан презентував весняну колекцію

Андре Тан презентував нову колекцію “Дотики”, яка характеризується вишуканим мінімалізмом з елементами етно і вкрапленнями фірмових яскравих принтів.

Лінійка пронизана темою жіночності. Кожен виріб допомагає жінці проявитися, продемонструвати свій настрій і мати гарний вигляд у найрізноманітніших умовах.

“Сьогодні багато українських жінок, на жаль, не мають можливості відчути обійми свого чоловіка. А обійми дітей навіть у найтемніші часи нагадують, задля чого ми живемо і боремося. Тому я вирішив назвати колекцію “Дотики”. Звісно, вона не зможе замінити обійми найдорожчих людей. Проте цей одяг був створений з любов’ю і відшитий в Україні, щоб нагадати про найцінніше для кожної жінки і підтримати її в очікуванні нашої перемоги. А ще додати наснаги робити щоденні справи і залишатися красивою за будь-яких обставин”, – сказав Андре Тан.

Неочікуваним героєм промокампанії колекції став гусак, який, за словами дизайнера, акцентує увагу на важливості сімейних цінностей. Він додав, що це своєрідний символ стародавньої української домівки й затишку.

“Я дуже люблю повертатися спогадами у своє дитинство: літні канікули у бабусі, відчуття чогось сталого, незмінного, сімейний затишок, рідна земля, тепла домівка та смачна їжа. Дитинство – це період, коли ти дивишся на світ великими очима, де все дивує. Власне, тому ми вирішили задіяти гусака, щоб передати ці відчуття з дитинства. Саме ними я керувався під час створення колекції”, – зазначив дизайнер.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Доброго вечора, я не з ТЦК”: військові почали помічати свої авто на фоні масових підпалів

У світлі останніх подій військові в Україні почали маркувати свої автомобілі написами "Доброго вечора, я…

6 хв. ago

Як впливає відсутність кількох пальців на військову відстрочку та придатність до мобілізації?

Марина Бекало повідомила, що військовозобов’язаний, який через ампутацію не може виконувати певні функції, може отримати…

17 хв. ago

Вербицький продовжує обіймати посаду прокурора в Офісі Генпрокурора

Дмитро Вербицький, який був звільнений з посади заступника генерального прокурора наказом Андрія Костіна, продовжує працювати…

24 хв. ago

“Оберіг” зламався: у системі масштабний збій – зникла важлива інформація

В єдиному електронному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів “Оберіг” стався масштабний збій, в результаті чого…

37 хв. ago

У Воронежі в управлінні ФСБ застрелили співробітника спецслужб, – росЗМІ

У російському Воронежі стався збройний напад на один з об'єктів ФСБ, під час якого від…

43 хв. ago

Усього кілька кліків: жінка заробила гроші, поскаржившись на ділянку свого сусіда

30-річна Айеша зі Сметвіка, Вест-Мідлендс (Англія) заробила 700 фунтів стерлінгів (трохи більше ніж 36 тисяч…

44 хв. ago