5 стильних образів, що зроблять вас зіркою офісу цієї осені

Якщо ви прагнете залишатися на вершині стилю навіть під час робочих буднів, вам доведеться уважно переглянути свій осінній гардероб. Модні експерти стверджують, що секрет бездоганного вигляду полягає у виборі базових речей. Такі елементи одягу легко поєднуються, завжди виглядають стильно та підходять для будь-якої ситуації. А головне — з ними просто створювати стильні капсульні набори на кожен день, не витрачаючи на це багато часу.

Ось п’ять актуальних образів, які забезпечать вам не тільки комфорт, але й стильний вигляд на робочому місці цієї осені.

Оверсайз костюм і лофери чи ботильйони

Що носити на роботу восени 2024 року / Фото: pixabay.com

Щоб мати стильний діловий вигляд, виберіть сірий, бежевий або шоколадний костюм у стилі оверсайз. Його можна поєднувати з довгим пальтом та стильними лоферами чи ботильйонами. Капсулу можна акцентувати шкіряними рукавичками та маленькою сумочкою, щоб образ був елегантним і розкішним водночас.

Класичні штани і тренч

Що носити на роботу восени 2024 року / Фото: pixabay.com

В гардеробі кожної пані цієї осені та взимку мають бути класичні штани з високим посадженням. Вони ідеально підкреслюватимуть плавність ліній вашої фігури, а також приховають кілька зайвих кілограмів за потреби. Штани ідеально поєднуються з будь-яким верхом, а доповнити образ можна тренчем, який ніколи не сходить з модного олімпу. Акцентуйте свій діловий аутфіт шкіряними рукавичками та стильною сумочкою-багетом.

Светр і спідниця

Що носити на роботу восени 2024 року / Фото: pixabay.com

Це найгарячіше поєднання осіннього сезону. Такий одяг не лише стильний, а також теплий і комфортинй. Светр можна залишити на стегнах, заправити край у спідницю або зав’язати поясом на талії. Тут варто приділити особливу увагу тканині. Светри краще обирати вовняні, вони найкраще поєднуватимуться зі спідницями з більш щільних тканин – деніму чи шкіри.

В’язані сукні

Що носити на роботу восени 2024 року / Фото: pixabay.com

В’язані сукні – ідеальний вибір для створення ділового образу. Вони зручні, теплі та елегантні водночас, ідеально підкреслюють фігуру. Їх можна носити не лише на роботу, а й на різноманітні зустрічі, прогулянки чи побачення. Цього осіннього сезону актуальні моделі простого крою та монохромних кольорів, які легко комбінувати з іншими речами.

Багатошаровий образ

Що носити на роботу восени 2024 року / Фото: pixabay.com

Це один з найголовніших трендів осені 2024 року. Імениті дизайнери пропонують створювати образи з кількох речей, комбінуючи різні текстури та матеріали. Багатошаровість дозволяє створити стильний аутфіт, який буде доречним на роботу. Особливо вигідними та стильними будуть комбінації зі шкіряними куртками, жакетами, світшотами, спідницями, штанями і класичними сорочками в чоловічому стилі.

Романчук Микола

Recent Posts

У ВР заявили, що мобілізація йде не так, як треба: які заходи зараз впроваджують

Секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко в інтерв'ю 24…

7 хв. ago

Позбавити громадянства тих, хто виїхав: що пропонують зробити із чоловіками

Українські чоловіки, які втекли за кордон чи уникають служби у Збройних Силах України, можуть стикнутися…

16 хв. ago

Суд арештував низку активів олігарха-втікача Боголюбова (список)

На низку активів олігарха і президента Єврейської громади м. Дніпро Геннадія Боголюбова накладено арешти в межах кримінального…

24 хв. ago

У Китаї домашні тварини «ходять на роботу» у спеціальні кафе: деталі популярного тренду

У Китаї домашніх улюбленців можна відправити у кафе для тварин «заробляти їжу», поки їхні власники…

33 хв. ago

Розкішні готелі та елітні авто: поляки обурені українськими ухилянтами

Глава Міноборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш висловив невдоволення через поведінку молодих українців, які перебувають у країні. Зокрема, він…

42 хв. ago

Не встигли запровадити нові податки: вже попередили – у 2025 ще піднімуть

10 жовтня Верховна Рада ухвалила закон, яким суттєво підвищила податки українцям. Тепер держава забиратиме із зарплат не…

50 хв. ago