Новий модний тренд розриває соцмережі: потрібні хустка та кепка

Хто б міг подумати, що простий шарф і кепка можуть стати найпопулярнішою модною комбінацією року? Це несподіване поєднання приголомшило світ моди, частково завдяки таким знаменитостям, як Гейлі Бібер і Ріанна.

Цей тренд вперше набув популярності навесні 2024 року, коли Хейлі Бібер помітили в шарфі та кепці. З того часу соціальні мережі були заполонені незліченними варіаціями цього образу, оскільки ентузіасти моди експериментують з різними стилями та кольорами, пише nylon.com/fashion.

Хейлі Бібер у хустині поверх кепки. Джерело: Instagram/@justinbieber

Але Бібер була не першою, хто спробував цю тенденцію. Ще в 2017 році Ріанна була сфотографована в Нью-Йорку в подібному вбранні, доводячи, що деякі модні тенденції мають можливість завершити своє коло.

Модні бренди високого класу, такі як Versace і Fendi, також підтримали цю тенденцію, показуючи моделей на подіумі в шарфах і кепках. Це схвалення подіуму допомогло зміцнити комбінований шарф і кепку як законну модну заяву.

Як носити кепку і хустку. Джерело: fashionnetwork.com

Привабливість цього напряму полягає в його універсальності. Незалежно від того, чи хочете ви створити повсякденний, спортивний образ чи щось більш різке, є спосіб створити шарф і шапку відповідно до вашого особистого стилю. Дуа Ліпа, наприклад, була помічена в шарфі, зав’язаному на потилиці для створення більш богемної атмосфери.

Як носити кепку і хустку
Як носити кепку і хустку

Так чому ж ця тенденція така популярна? Це поєднання кількох факторів. По-перше, це практичний спосіб бути теплим і водночас стильним. По-друге, це універсальний образ, який можна одягати зверху або вниз. І по-третє, це спосіб виразити свою індивідуальність і виділитися з натовпу.

@lissyroddy

the cap & scarf trend I love for summer

♬ MILLION DOLLAR BABY (VHS) – Tommy Richman
Романчук Микола

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

57 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

58 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

60 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

1 годину ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago