Від купальників до сумок: за якими цінами Кім Кардаш’ян продає свої старі речі (фото)

Американська модель, акторка і дизайнерка Кім Кардаш’ян, у якої шикарний гардероб, виявляється вміє економити гроші. Зірка реаліті-шоу разом з мамою Кріс Дженнер і чотирма сестрами продають свої поношені речі, взуття та аксесуари онлайн на майданчику Kardashian Closet.

Члени знаменитої сім’ї періодично додають нові пункти до списку на свій сайт. Цього тижня Кім виставила на продаж два вінтажні купальники від Dior.

Купальник Кім Кардаш’ян від Dior Фото: kardashiankloset.com

Однак багато з її речей, схоже, продаються повільно, оскільки вони дуже маленького розміру XS. Крім того, часто зіркова сім’я виставляє на продаж дуже дорогі предмети гардероба. Володіючи простими правилами маркетингу, знамениті та багаті пані сім’ї Кардаш’ян, влаштовують “божевільні” розпродажі: нещодавно ціна на бюст’є Кім від Gianfranco Ferre знизилася з 395 до 195 доларів.

Бюстьє Кім від Gianfranco Ferre Фото: kardashiankloset.com

На сумку-клатч від французького дому Maison Margiela з червоної лакованої шкіри великого розміру з асиметричним верхом модель також знизила ціну з 1795 до 1345 доларів.

Сумка Кім Кардаш’ян від бренду Maison Margiela Фото: kardashiankloset.com

Мереживну чорну напівпрозору сукню Calvin Klein у стилі 80-х років зі шлейфом “русалка” Кім, як зазначено в описі “в хорошому стані”, продають за 1495 доларів, хоча початкова ціна була 2995 доларів.

Сукня Кім Кардаш’ян від Calvin Klein Фото: kardashiankloset.com

Потрібно зазначити, що на сайті зазначено, що неможливо зробити “повернення, обмін, відшкодування або скасування” придбаних товарів. При цьому неохайний стан товарів, що продаються, часто обурює користувачів.

Ольга Степанова

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

1 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

14 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

30 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

30 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

42 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

54 хв. ago