Принт зебра і штучне хутро: топ-9 головних модних трендів осені 2024 року

До кінця літа залишилося два з половиною тижні. Ранки вже стають прохолоднішими, але вдень сонечко ще продовжує гріти, а вже ввечері краще не виходити без верхнього одягу. Саме тому стає актуальнішою інформація про тренди осені 2024. Що буде в моді восени розповіла персональний стиліст Яна Ткаченко.

Максі-пальто

За її словами, серед трендів верхнього одягу пальта в максі довжині продовжать крокувати й надалі в тренди осені 2024. Кемл, сірий, шоколадний коричневий залишаються актуальними, а от серед нових відтінків, яких ще не було, варто звернути увагу на iguana green та баклажановий.

Штучне хутро

Уже цієї осені в моду повернеться штучне хутро, тому можна впевнено обирати моделі верхнього одягу такого формату.

“Це штучне хутро зігріє вас так само добре, як і справжнє. Але усвідомлено і з повагою до прав тварин”, — аргументує стиліст наявність тренду.

Шкіра

Не полишають тренди шкіряні тренчі, пояснює Яна Ткаченко. За її словами, не тільки вони можуть бути у вас у гардеробі. Спокійно можете цієї осені додати до гардероба шкіряні куртки, піджаки, і навіть сукні, об’ємні штани та жилети.

Сатин

У моді восени 2024 року також буде одяг із сатину, який, за словами стиліста, можна вдало поєднувати з різними речами.

“Я люблю цей матеріал за його практичність і варіативність. Одну й ту саму сатинову сукню можна стилізувати і створити спортивний, ошатний і повсякденний образи. У лютий мороз, можливо, і не вдягнути сатинову сукню, а ось восени разом з об’ємним светром або жакетом якраз”, — аргументувала новий тренд осені Яна Ткаченко.

Об’ємні светри

Крім цього, актуальними знову будуть об’ємні светри, які дозволять вам почуватися комфортніше.

“Ніби ви одягли його в останню мить, поспішно, щоб зігрітися. Він об’ємний, а ви тендітна і жіночна”, — пояснює стиліст.

Ядро офісу

Також офісний одяг не втрачає своїх позицій і цієї осені. За словами Яни Ткаченко, крім напівприталених силуетів, у тренді будуть об’ємні форми оверсайз з акцентованими авторитетними плечима.

Подвійна джинсова тканина

З 1970-х джинси стали модним предметом, який ніколи не старіє, тож цієї осені не варто забувати про цей тренд, адже як стверджує стиліст, джинси — це обов’язкова умова для створення позачасового образу.

Анімалістичний принт. Зебра

Актуальними з літа залишаться анімалістичні принти, проте замість леопардового Яна Ткаченко рекомендує інакше подивитися на принт зебри.

“Навіть ті, які казали, що леопард не для них, ні-ні, але й придбали цього літа топ чи спідницю в леопардовий принт. Але восени 2024 року зверніть свою увагу на зебру. Одяг, взуття, сумки в анімалістичному принті зебри — все це стане трендом осені”, — резюмувала нові тенденції моди цієї осені Яна Ткаченко.

Ольга Степанова

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

38 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

40 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

41 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

43 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

45 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

46 хв. ago