Затишні й стильні: 7 курток на осінь, які ще не скоро вийдуть із моди

Класичний бежевий тренч, коротка дута куртка та чорна шкіряна косуха – тренди осіннього верхнього одягу, які всіх втомили (окрім дизайнерів, що вперто продовжують додавати їх у свої колекції). З ними ви радше зіллєтеся з натовпом, аніж створите унікальний образ. Що обрати натомість?

Пропонуємо добірку курток на осінь-2024, які підкреслять ваш стиль. Кожна з цих моделей стане вигідною інвестицією в гардероб.

Це та річ, яка комбінується з чим завгодно (як із джинсами, худі/світшотами й кедами, так і з легкими сукнями й челсі чи ботфортами). Фактура може бути різною: від шкіряної до атласної чи бавовняної. Словом – творіть. Легкий бомбер зігріє вас ранньої осені, а з утепленням стане в пригоді аж до настання морозів.

Стилізуйте свій осінній образ твідовою курткою у класичних барвах (наприклад, чорною, молочною, шоколадною, темно-синьою чи пісочною). Вона довговічна, практично не мнеться й добре зігріває. А ще – приємна на дотик і має вишукану об’ємну фактуру. Найкраще поєднується з одягом без принтів та із шовковими аксесуарами.

Якщо у вашій шафі чи у шафі мами/бабусі є така куртка – вам пощастило. Вінтажний стиль, який був популярним у 70-ті й 80-ті, знову в моді. Отож, сміливо доповнюйте цією річчю луки: від спортивних до офісних чи романтичних. Особливо ефектний вигляд має гра на контрасті. Тобто строга вінтажна куртка разом із шовковою спідницею/сукнею чи із фантазійною блузою.

Це – не просто стильний виріб, а той, який підкреслить вашу любов до екологічної відповідальності. Чому? Бо куртку в техніці печворк шиють із залишків тканини, що допомагає дизайнерам раціонально використовувати сировину. Вам сподобається, як з новою річчю по-іншому виглядатимуть звичні образи.

Якщо вам набридло носити монохромні куртки, спробуйте тренд осені-2024 – вироби з імітацією візерунка крокодила, зебри, леопарда, корови, жирафа чи змії. Вони можуть бути як зі штучної шкіри, так і з вовни з коротким ворсом, й найкраще поєднуються із відтінками молочного чи чорного.

Елегантний дизайн, мінімалістичний крій та благородна фактура – усе це про шкіряні куртки-сорочки. Обирайте моделі з утепленням – і вони виручатимуть вас упродовж всієї осені (а згодом й навесні). З відтінків надавайте перевагу шоколадному, бордовому, темно-зеленому, мокко або ж пісочному. Також цікавий вигляд матиме куртка, дібрана в тон до взуття.

Бажаєте додати до образу нотку зухвалості? Стилізуйте його шкіряною мотокурткою з масивними плечима, завуженим кроєм та цікавими візерунками. Якщо не знаєте, з чим носити цю річ, надихніться вуличним стилем американських моделей Гейлі Бібер та Кендалл Дженнер.

Романчук Микола

Recent Posts

Нідерланди хочуть відправити українських чоловіків додому

Прем'єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов'язаних українських чоловіків. Про силові методи…

43 секунди ago

Сусіди принца Гаррі та Меган Маркл обурені їхньою поведінкою: Забирайся зі своєї вулиці

Колишня американська акторка і британський принц склали королівські повноваження у 2020 році та переїхали з Великобританії до…

9 хв. ago

Перевіряйте поштові скриньки: Укрпошта сама без ТЦК вже розіслала тисячі повісток

Згідно з ухваленими змінами в законодавстві, після 16 липня передбачено можливість надсилати повістки "Укрпоштою". Повістки…

11 хв. ago

Українці можуть отримати одноразову виплату в розмірі 10 пенсій: деталі

Після виходу на пенсію деякі громадяни України можуть отримати одноразову допомогу, яка становить десять місячних пенсійних…

13 хв. ago

Батька Доді Аль-Фаєда звинуватили у використанні королівського маєтку для сексуального насильства

Єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Фаєда, який помер 2023 року в 94-річному віці, кілька жінок звинуватили у…

14 хв. ago

“Почали гавкати на людей”: зоопарк потрапив у скандал, пофарбувавши собак у панд

Китайський зоопарк Гуанюані довелось закрити після того, як люди зрозуміли, що "панди" у вольєрах —…

20 хв. ago