Затишні й стильні: 7 курток на осінь, які ще не скоро вийдуть із моди

Класичний бежевий тренч, коротка дута куртка та чорна шкіряна косуха – тренди осіннього верхнього одягу, які всіх втомили (окрім дизайнерів, що вперто продовжують додавати їх у свої колекції). З ними ви радше зіллєтеся з натовпом, аніж створите унікальний образ. Що обрати натомість?

Пропонуємо добірку курток на осінь-2024, які підкреслять ваш стиль. Кожна з цих моделей стане вигідною інвестицією в гардероб.

Це та річ, яка комбінується з чим завгодно (як із джинсами, худі/світшотами й кедами, так і з легкими сукнями й челсі чи ботфортами). Фактура може бути різною: від шкіряної до атласної чи бавовняної. Словом – творіть. Легкий бомбер зігріє вас ранньої осені, а з утепленням стане в пригоді аж до настання морозів.

Стилізуйте свій осінній образ твідовою курткою у класичних барвах (наприклад, чорною, молочною, шоколадною, темно-синьою чи пісочною). Вона довговічна, практично не мнеться й добре зігріває. А ще – приємна на дотик і має вишукану об’ємну фактуру. Найкраще поєднується з одягом без принтів та із шовковими аксесуарами.

Якщо у вашій шафі чи у шафі мами/бабусі є така куртка – вам пощастило. Вінтажний стиль, який був популярним у 70-ті й 80-ті, знову в моді. Отож, сміливо доповнюйте цією річчю луки: від спортивних до офісних чи романтичних. Особливо ефектний вигляд має гра на контрасті. Тобто строга вінтажна куртка разом із шовковою спідницею/сукнею чи із фантазійною блузою.

Це – не просто стильний виріб, а той, який підкреслить вашу любов до екологічної відповідальності. Чому? Бо куртку в техніці печворк шиють із залишків тканини, що допомагає дизайнерам раціонально використовувати сировину. Вам сподобається, як з новою річчю по-іншому виглядатимуть звичні образи.

Якщо вам набридло носити монохромні куртки, спробуйте тренд осені-2024 – вироби з імітацією візерунка крокодила, зебри, леопарда, корови, жирафа чи змії. Вони можуть бути як зі штучної шкіри, так і з вовни з коротким ворсом, й найкраще поєднуються із відтінками молочного чи чорного.

Елегантний дизайн, мінімалістичний крій та благородна фактура – усе це про шкіряні куртки-сорочки. Обирайте моделі з утепленням – і вони виручатимуть вас упродовж всієї осені (а згодом й навесні). З відтінків надавайте перевагу шоколадному, бордовому, темно-зеленому, мокко або ж пісочному. Також цікавий вигляд матиме куртка, дібрана в тон до взуття.

Бажаєте додати до образу нотку зухвалості? Стилізуйте його шкіряною мотокурткою з масивними плечима, завуженим кроєм та цікавими візерунками. Якщо не знаєте, з чим носити цю річ, надихніться вуличним стилем американських моделей Гейлі Бібер та Кендалл Дженнер.

Романчук Микола

Recent Posts

Rolls-Royce, Bentley та Lamborghini: які елітні авто купують українці у 2024 році

В Україні під час повномасштабної війни росте попит на дорогі едітні автомобілі. У 2024 році…

5 хв. ago

Ексглава МЗС Польщі розкритикував Варшаву за “політику гієни” щодо України

Ексміністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович розкритикував політику уряду Дональда Туска щодо України. Він назвав…

14 хв. ago

Вбивство Ірини Фаріон: про що завтра може заявити 18-річний підозрюваний

Завтра - два місяці від дня гучного вбивства мовознавиці Ірини Фаріон. Також завтра, ближче до…

20 хв. ago

Мати трьох дітей Дурова завила про свої права на Telegram

43-річна Ірина Болгар, яка стверджує, що є матір'ю трьох дітей засновника Telegram Павла Дурова, має намір…

31 хв. ago

Розкрито улюблену страву принцеси Шарлотти

Стало відомо, що любить їсти принцеса Шарлотта. Про це пише Mirror. Принцеса Шарлотта, якій лише дев’ять років,…

50 хв. ago

З зарплат вчителів, лікарів та всіх бюджетників знімуть величезний податок

В Україні ухвалили законопроект, яким передбачено збільшення податків для більшості українців. З кого тепер братимуть не 1.5%…

57 хв. ago