Андре Тан показав трендові образи, натхненні модою 2000-х. Фото

Відомий український дизайнер Андре Тан показав трендові елементи гардеробу, які повернулися до нас з епохи 2000-х. І хоча, зазначив модельєр, стиль Y2K важко назвати ретро, його все ж асоціюють з минулим.

Експерт пояснив, чому тодішні тенденції увірвалися у сучасеі тренди. “По-перше, все нове – це добре забуте старе, особливо для зумерів і альфа, – поділився він у stories, додавши, що таким чином сучасні модники приміряють спосіб життя своїх батьків. –  По-друге, не варто забувати про ностальгію. Серед шанувальників Y2K чимало міленіалів. Їх юність припала на всі ці скандали з Брітні Спірс та естетику тих років”. Андре Тан показав на які атрибути 2000-х варто звернути увагу.

“Доповнені величезними зовнішніми кишенями, в які поміститься навіть смартфон, бо у 2000-і тренд був ще й на маленькі сумочки, куди навряд чи хоч щось вміститься”, – пише дизайнер.

За словами модельєра, “чим менше – тим краще”. Деякі моделі 2000-х радше нагадували пояс, аніж спідницю. “Думаю цю естетику всі точно пам’ятають”, – йдеться у stories.

“У нульові на піку популярності були не лише гламурні світські левиці, а й стрітрейсери. Образ дівчини пілота – це яскрава шкіряна куртка з нашивками та круглим коміром на заклепці”, – пояснив Андре Тан.

“Причому така, на якій низ ледве тримається на стегнах”, – додав модельєр. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Усіх ФОПів в Україні знову зобов’яжуть платити ЄСВ: які суми

З 2025 року ФОПи знову будуть зобов'язані сплачувати ЄСВ (єдиний соціальний внесок), що відновитьдовоєнну систему оподаткування.Мінімальний ЄСВ становитиме до…

4 хв. ago

«Укрзалізниця» підвищить тарифи вже цього року: подробиці від Forbes

«Укрзалізниця» підготувала проєкт нової тарифної реформи. Так, компанія планує підвищити вартість перевезень будівельних матеріалів на…

13 хв. ago

Чи мобілізують з поганим зором: діагнози, з якими не беруть до армії

Попри загальну мобілізацію в Україні, законодавством визначено категорії громадян, які не підлягають призову. Серед них є…

22 хв. ago

Живуть у ліжках і засмічують в унітазах: названо найнеймовірніші місця проживання щурів

У Великій Британії жінка відчула, як її торкнувся щур, коли сіла на унітаз. Про це…

31 хв. ago

Найманці ПВК “Вагнер” охороняють нового диктатора в Африці: подробиці (фото)

РФ розширює сферу впливу на Африканському континенті. Найманців ПВК "Вагнер" бачили в Малабо, столиці Екваторіальної…

42 хв. ago

Меган Маркл з’явилася на тенісному турнірі в образі за $40 тисяч

43-річна дружина принца Гаррі Меган Маркл відвідала благодійний тенісний турнір у Лос-Анджелесі, а модні оглядачі…

51 хв. ago