Модне взуття, яке стане у пригоді кожній модниці влітку: зручне та стильне

Кожна жінка в гардеробі має взуття для кожного сезону. І стилісти розповіли про те, які пари обов’язково стануть у пригоді модницям у літні місяці. Вони дуже зручні та допоможуть створити стильний образ у спекотний день.

В’єтнамки на kitten-heels

Мініатюрні kitten-heels залишаються актуальними й у літньому сезоні. Стилісти кажуть, що модницям варто зробити ставку на в’єтнамки з такими підборами. Вони дуже комфортні, але при цьому можуть вписатись навіть у святковий образ. Поєднувати таке взуття легко і з сукнями, і з джинсами та шортами.

Балетки

Ці туфлі без підборів нещодавно повернулися в тренди, тому модниці можуть сміливо поповнити свій літній гардероб такою зручною парою. Для спекотних днів краще вибирати варіанти у сіточку або з легкого матеріалу. У 2024 році варто звернути увагу на моделі з квадратним або круглим носком. Носити балетки можна з сарафанами, брюками, джинсами та шортами.

Мюлі на підборах

Стилісти називають літнім маст-хевом мюлі на невисокому підборі. Модницям варто вибрати моделі з гострим носком з м’якої шкіри, які будуть зручними у спекотний день. Поєднувати їх можна з довгими спідницями, джинсами та сукнями.

Шкіряні шльопанці

Шльопанці зі шкіри стануть вдалою інвестицією. Але тільки якщо вибирати стримані та класичні моделі нейтральних відтінків. Таке взуття відмінно вписується в повсякденний стиль, оскільки поєднується як із шортами, так і зі спідницями і сукнями.

Нейтральні босоніжки на підборах

Стильні босоніжки чорного, білого або бежевого кольору класичного фасону повинні бути в гардеробі кожної модниці. Вони завжди залишаються актуальними, незалежно від модних тенденцій, допомагають створити стильний образ для різних випадків у житті та чудово виглядають із сукнями, штанами та шортами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Мобілізація замість інституту: кого із студентів можуть покликати вже з 1 липня

Ухвалений 18 травня 2024 року новий закон про мобілізацію вніс низку змін у процес призову.…

5 години ago

“Ходжу не так легко, як раніше”: Байден виправдався за провальні дебати з Трампом

Президент США Джо Байден звернувся до своїх прихильників після провальних дебатів з опонентом на виборах Дональдом Трампом.…

5 години ago

У РФ депутати “подружилися” з фейковим z-поетом, який видавав вірші нацистів за патріотичні

У РФ антивоєнні активісти створили фейковий акаунт вигаданого Z-поета Геннадія Ракітіна й опублікували під його…

5 години ago

Землю накрила потужна магнітна буря: як вберегтися від шкідливого впливу

У п'ятницю, 28 червня Землю "атакувала" потужна магнітна буря. Згідно з прогнозами метеорологів, її активність триватиме і…

5 години ago

Таємничий політ “літака Путіна” до США: з’явилася цікава деталь

Російський урядовий літак Іл-96-300ПУ авіакомпанії "Спеціальний літний загін "Росія" з бортовим номером RA-96019, у середу,…

6 години ago

Що зміниться у врученні повісток в липні

У липні закінчиться 60-денний термін, який надається військовозобов'язаним громадянам України на оновлення даних. Водночас з цим…

6 години ago