Стануть яскравим акцентом в образі: п’ять свіжих трендів кросівок на весну

Кросівки вже давно не мають привʼязки до сезону. Ми буквально носимо їх цілий рік. Але саме навесні хочеться оновлення і свіжих стилістичних рішень з цим видом взуття.

Український стиліст Марина Фадієва зібрала у добірці актуальні кросівки та приклади їх актуальної стилізації. “Глобально нічого не змінилось. Як і завжди, сучасний образ роблять не наймодніші кросівки, а те як ви їх носите, з чим комбінуєте“, — зазначила експерт.

З ЯЗИЧКОМ

Бум почався після колаборації Adidas з Wales Bonner. Футбольна естетика, яку вони транслюють, прийшлась до душі модницям з усього світу. Тому вполювати кросІвки з колаборації досить непросто. Але подібні моделі є I в Інших брендах.

КОЛЬОРОВІ

В цьому сезоні особливу популярність здобули різнокольорові моделі. Вони стануть тим самим яскравим акцентом в образі, який завжди хочеться додати навесні. Блакитні, червоні, зелені — обирайте на свій смак.

У СТИЛІ РЕТРО

Ретро-кросІвки вже встигли прижитись у наших гардеробах. От I добре, бо в цьому сезоні вони залишаються в топI. Ідеальні для створення різних образів, від мінімалістичних до складних.

CONVERSE

Взагалі, кеди Converse поза часом. Їх сміливо можна віднести до взуттєвої бази. Але у них бувають злети I падіння у світі моди. В цьому сезоні спостерігається активний зліт. Разом з класичними низькими популярні також хайтопи.

БІЛІ МІНІМАЛІСТИЧНІ

Поза трендів, поза часом. Якщо й Існує універсальне взуття — це саме пара білих кросівок. Пасують до більшості образів I буквально рятують у всіх незрозумілих стилістичних ситуаціях.

Ольга Степанова

Recent Posts

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

8 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

15 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

17 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

29 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

29 хв. ago

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

З наступного року українські діти, які через війну були змушені виїхати за кордон, отримають унікальну…

38 хв. ago