Стилісти оголосили осінь без підборів: дербі, леопардові чоботи та байкерські черевики у тренді

Цієї осені буде що вибрати з модного взуття, і головне – без підборів! Байкерські черевики, дербі і навіть взуття з леопардовим принтом готові зайняти своє місце в гардеробі та ідеально поєднуються зі спідницями та сукнями, на думку Vogue.

Спідниці можна носити до перших холодів, якщо грамотно підібрати взуття. Ось три пари, які точно будуть у тренді у сезоні осінь-зима 2024/2025.

Чорні дербі

Дербі – це такий модний мікс між чоловічим і жіночим гардеробом, який цього сезону точно не обійдеться без уваги. Андрогінний стиль править балом, і дербі у поєднанні з високими шкарпетками та плісированою спідницею – це те, що потрібно.

Коли стане холоднішим, додайте щільні колготки – і ваш образ буде в повному порядку. Якщо набридли всі лофери, що носять, дербі – відмінна альтернатива.

Леопардовий принт

Подіуми сказали “так”, і модниці відразу погодилися: леопардовий принт знову в тренді. І що найкраще його стилізує? Звісно, ​​спідниця! Чоботи, черевики або навіть балетки з цим диким візерунком чудово підкреслять ваш стиль.

Байкерські черевики

Байкерські черевики не здають позиції вже якийсь сезон і лише набирають популярності. Поєднуйте їх із джинсовою спідницею – це безпрограшна комбінація для теплої осені.

Ткаченко Валентина

Recent Posts

Нідерланди хочуть відправити українських чоловіків додому

Прем'єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов'язаних українських чоловіків. Про силові методи…

6 хв. ago

Сусіди принца Гаррі та Меган Маркл обурені їхньою поведінкою: Забирайся зі своєї вулиці

Колишня американська акторка і британський принц склали королівські повноваження у 2020 році та переїхали з Великобританії до…

14 хв. ago

Перевіряйте поштові скриньки: Укрпошта сама без ТЦК вже розіслала тисячі повісток

Згідно з ухваленими змінами в законодавстві, після 16 липня передбачено можливість надсилати повістки "Укрпоштою". Повістки…

16 хв. ago

Українці можуть отримати одноразову виплату в розмірі 10 пенсій: деталі

Після виходу на пенсію деякі громадяни України можуть отримати одноразову допомогу, яка становить десять місячних пенсійних…

18 хв. ago

Батька Доді Аль-Фаєда звинуватили у використанні королівського маєтку для сексуального насильства

Єгипетського мільярдера Мохаммеда Аль-Фаєда, який помер 2023 року в 94-річному віці, кілька жінок звинуватили у…

20 хв. ago

“Почали гавкати на людей”: зоопарк потрапив у скандал, пофарбувавши собак у панд

Китайський зоопарк Гуанюані довелось закрити після того, як люди зрозуміли, що "панди" у вольєрах —…

25 хв. ago