Стильні варіанти жіночих блузок на весну 2024

Сорочка (блузка) — універсальний предмет гардероба. Це базова річ, яка допоможе вам створювати образи для будь-яких подій. Для роботи, для прогулянок, для вечірнього виходу і навіть для свята.

Залежно від того який стиль у сорочки, вона може транслювати різний ваш настрій. Стиліст Анна Боброва розповіла про варіанти сорочок, які допоможуть створити стильні та елегантні образи для різних випадків весною 2024.

Однотонна сорочка

Однотонна сорочка — це must-have для кожної дівчини, яка хоче завжди виглядати стильно та актуально. Вона підходить для будь-якого випадку, від офісу до вечірки. Біла, голуба, рожева — це класичні кольори для однотонної сорочки, але ви можете вибрати сорочку в будь-якому кольорі, який вам подобається.

“Найголовнішою сорочкою свого гардероба, я вважаю — білу сорочку. Ви можете обрати білу, або іншого кольору, але обов’язково однотонну. Біла, голуба, або помаранчева — це найбазовіші кольори для вашої однотонної сорочки”, — говорить стиліст Анна Боброва.

Сорочка в смужку

Сорочка в смужку — ще один універсальний варіант. Вони можуть бути як класичного крою, так і більш сучасного з цікавими деталями: манжети або накладні кишені. Сорочки в смужку допомагають створити елегантний образ.

“Це альтернатива однотонній сорочці. Можна обрати класичний варіант, наприклад, в біло-голубу смужку, або щось більш розслаблене і цікаве”, — відзначає стиліст.

Картата сорочка

Картата сорочка — це яскравий та стильний акцент, який додасть “родзинку” вашому вигляду. Її можна носити як на майку, так і на футболку. Цей варіант ідеально підходить для створення повсякденного образу. Сорочку можна зав’язати на стегнах, щоб зробити вигляд більш цікавим і оригінальним.

“Картаті сорочки на піку своєї популярності. Вони допомагають створювати більш розслаблений образ. Таку сорочку можна вдягти на майку, футболку, або пов’язати на стегна”, — говорить стиліст.

Сорочки з настроєм

Сорочка з рюшами може підкреслити ваш романтичний настрій. Вона виглядає стильно і елегантно та може бути будь-якого кольору, від пастельних тонів до яскравих відтінків.

“Сорочки з настроєм, або цікаві трендові моделі. Така сорочка дійсно може підкреслити вашу особистість або надати особливого образу”, — розповіла Анна Боброва.

Стиліст відзначає, що вибір сорочки залежить від вашого стилю та події, для якої ви її вибираєте. Але в будь-якому випадку, сорочка допоможе вам створити стильний образ.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

16 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

25 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

32 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

37 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

44 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

54 хв. ago