Як обрати ідеальний для вас аромат парфумів: поради

Запахи мають здатність викликати емоції, відновлювати спогади та створювати враження. Також вони можуть стати невід’ємною частиною вашої особистості, відображати настрій або підкреслювати стиль.

Однак вибір парфумів може здатися складним завданням, оскільки ринок пропонує безліч варіантів. Тому Hypebeast поділився декількома порадами, які допоможуть вам знайти ваш ідеальний аромат.

Тестові набори

Перед тим як купляти великий флакон парфумів придбайте собі тестовий набір, де є декілька маленьких пляшечок з різними ароматами.

Наносьте парфум на шкіру

В будь-якому разі вам доведеться спробувати кілька парфумів, перш ніж ви знайдете той, який вам справді підходить. Також пам’ятайте, що часто аромати пахнуть на тестових смужках не так, як на шкірі, тому розпиліть їх на зап’ястя та понюхайте його ще раз через годину.

Проаналізуйте свою поточну колекцію парфумів

Якщо ви хочете розширити свій набір ароматів або спробувати щось нове, спробуйте переглянути власні флакони та знайти між ними закономірності, які допоможуть зрозуміти ваші загальні вподобання.

Конкретизуйте свої вподобання

Перед тим, як шукати ідеальний парфум, варто визначити, до яких сімейств ароматів вас природно тягне. Можливо вам подобаються солодкі запахи, або більш кислі, квіткові тощо.

Також зрозумійте те, які нотки вам точно не подобається. Це дозволить вам не втрачати час на тестування цілого ряду ароматів.

Зосередьтеся на настрої чи атмосфері

Як не дивно, запахи можуть створювати настрій, а тому їх можна поділити на веселі, оптимістичні, таємничі, примхливі тощо. Вибір ароматів за нотами може бути складним, оскільки в більшості ароматів, які ми відчуваємо, змішано багато запахів. Однак якщо ви орієнтуєтеся на атмосферу, це може значно звузити коло парфумів.

Дізнайтеся більше про улюблений бренд або фірмовий стиль парфумера

Коли ви почнете вивчати тему парфумів, то побачите, що кожен бренд має фірмовий стиль, як і кожен парфумер. Почитайте відгуки та описи їх найвідоміших парфумів, щоб зрозуміти, чи підходить вам їх атмосфера.

Ольга Степанова

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

13 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

22 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

29 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

34 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

41 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

51 хв. ago