Трендові кольори для чоловіків на літо 2024: найцікавіші поєднання сезону

Проте, ці кольори швидко можуть набриднути й скоріш за все, ви захочете розбавити свої стилізації — це особливо актуально, коли йдеться про теплий сезон. Отож дизайнери бренду Andreas Moskin Андрій Моськін та Андреас Білоус поділилися найцікавішими колірними поєднаннями літнього сезону 2024 на прикладі інфлюенсерів.

Ніжний блідо-жовтий, блакитний та бежевий

За словами дизайнерів, ці кольори найкраще зрезонують в елегантних стилізація, наприклад, в естетиках old money чи preppy. Вони додають образу вишуканості та стриманої чуттєвості. Андрій Моськін та Андреас Білоус наголошують, що головне композиційно правильно обрати речі: більш акцентні кольори (жовтий та блакитний) на верх, базові (білий або бежевий) на низ.

Світло-зелений та класичний білий

Тут йдеться про класичну двоколірну схему — базовий чорний або білий плюс акцентний яскравий колір, пояснили Андрій Моськін та Андреас Білоус.

За їх словами, чорний та білий — незмінні, проте акценти змінюються із сезону в сезон. Цього разу вони радять обрати світло-зелений, який, без сумніву, додасть свіжості образу.

Персиковий та айворі

Сюди також можна додати ще бежевий, щоб створити легкий, ніжний образ, пояснили дизайнери.

“Вочевидь, акцентний персиковий даємо на верху. Утім не забуваємо про яскраві літні аксесуари — це може бути хустинка або ж капелюх із мінімалістичним принтом, де присутній або айворі, або персиковий кольори”, — акцентували Андрій Моськін та Андреас Білоус.

Пудровий та білий чи блакитний

Андрій Моськін та Андреас Білоус пояснили, що у цьому поєднанні пудровий або ж навіть інший відтінок рожевого варто зробити домінантним в образі. Дизайнери наголошують, що легке вкраплення білого або блакитного створить гармонійну композицію, на яку хочеться дивитися й розглядати.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago