6 антитрендів цього літа, які ніколи б не одягнула Керрі Бредшоу із “Секс і місто”

Головна героїня культового серіалу “Секс і місто” Керрі Бредшоу вражала шанувальників своїм різноманітним та трендовим гардеробом. Її стиль змінив сприйняття моди та свого зовнішнього вигляду багатьох фанатів.

Образи, у яких Сара Джессіка Паркер з’являлася у кадрі, створюють модні тенденції і дотепер. Редактори видання Who What Wear підібрали 6 головних речей, які не варто носити, аби наслідувати її приклад.

Незважаючи на те, що велика кількість дівчат сьогодні обирає ніжні майки на тонких бретелях, Керрі Бредшоу довела, що однотонна безрукавка є значно універсальнішим предметом гардеробу, який буде доречним для різних подій. Цього сезону камзоли поступово втрачають свою актуальність, тому їх варто замінити на більш сучасний фасон одягу.

Гнучкий солом’яний капелюх та легкий сарафан – універсальна комбінація, якій надають перевагу любителі моди протягом літнього сезону. Проте героїня культового серіалу показала, що таке просте поєднання речей можна замінити значно цікавішим варіантом, наприклад: банданою і топом-бандо.

Попри те, що провідні місця літніх трендів цього сезону вже займають довгі джинсові шорти, Сара Джесіка Паркер, у ролі Керрі Бредшоу, вперше продемонструвала світу цей фасон одягу. Звертаючи увагу на всі модні тенденції, уникайте облягаючого низу у своєму гардеробі.

Об’ємні рукава з великою кількістю пишних рюш слід залишити в минулому, якщо ви прагнете мати стильний вигляд. Натомість надайте перевагу сукням із тонкими бретелями та квітковому принту.

Цього літа елегантні та невагомі мюлі витісняють об’ємні босоніжки чи пантофлі на платформі. Замініть масивне взуття більш вишуканими фасонами, аби створити вражаючий образ.

Беззаперечно, у найспекотніші дні варто надавати перевагу одягу із натуральних тканин. Проте довгі лляні штани буть мати значно гірший вигляд у порівнянні з їх укороченими варіантом.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

3 години ago