Трендовий верхній одяг на який варто звернути увагу цією весною

Весна поки забарилася, а це значить є час придбати актуальні варіанти верхнього одягу на більш теплу погоду, які замінять нам теплі та масивні зимові пуховики. Звісно з першим приходом тепла хочеться якомога швидше позбутися верхнього одягу, але все ж до кінця квітня — середини травня доведеться носити щось зверху основного одягу.

Звісно хтось надає перевагу пальто, комусь зручно в легкій куртці, а дехто шукає кілька зручних та практичних варіанті, які допоможуть виглядати стильно. Щоб вам було простіше обрати верхній одяг стиліст Яна Ткаченко розповіла, які варіанти верхнього будуть в тренді цією весною.

Тренч з екошкіри

Зараз тренч з екошкіри — один із найбільш популярних трендів у світі моди. Еко — це альтернатива традиційній шкірі, яка дозволяє створити стильний та модний образ, не завдаючи шкоди тваринам. Такі тренчі доступні в різних кольорах і стилях, і додають образу сучасності та елегантності. Їх легко поєднати з різними речами гардероба та використовувати в різних сезонах, роблячи їх універсальним елементом гардероба.

“Тренч з екошкіри — ідеальна довжина міді та трендовий колір шоколаду ідеально підійде для ваших повсякденних чи елегантних образів”, — відзначає Яна Ткаченко.

Укорочений бомпер

Інша назва для укороченого бомпера — це кроптоп або кроп-бомпер. Він може бути чудовим доповненням до вашого образу, особливо якщо ви хочете підкреслити талію та створити стильний і молодіжний образ. Кроптопи можна легко поєднувати з високими поясами, спідницями або штанами з високою талією. Не соромтеся експериментувати з кольорами та матеріалами, щоб створити неповторний й стильний образ.

“Укорочений бомпер — одна з найактуальніших речей весни 2024 року, а вінтажна шкіра додає особливого шарму цій моделі”, — відзначає стиліст.

Косуха

Косуха — це один з актуальних трендів у світі моди. Цей стиль одягу є популярним серед багатьох модниць і модників. Косуха може бути виготовлена з різних матеріалів, таких як шкіра, джинси або текстиль. Вона ідеально підходить для створення стильного образу і може бути поєднана з різними речами гардероба. Якщо ви хочете додати трохи рішучості і оригінальності до свого образу, косуха — відмінний вибір.

“Косуха — вічна класика, але ця модель у вінтажному стилі, з потертою шкірою та коричневим кольором гарантовано збиратиме на собі захоплені погляди”, — наголошує Яна Ткаченко.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

29 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

31 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

32 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

42 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

44 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

46 хв. ago