Названо трендові штани сезону осінь-зима 2024/2025: в моді залишається класика

Стилісти назвали наймодніші моделі штанів, які будуть на піку шаленої популярності також увесь наступний рік.

Холодна пора року передбачає теплий одяг, тому час подбати про те, щоб у вашому модному арсеналі було кілька штанів із запропонованих варіантів. Цього холодного сезону є з чого вибрати як поціновувачкам класичних штанів, так і шанувальницям джинсів. Розповідаємо, які наймодніші варіанти штанів, що будуть популярними впродовж наступного року.

Палацо

Які наймодніші штани на осінь-зиму 2024/2025 / Фото: pixabay.com

Штани-палацо вирізняються прямим кроєм і високою талією, вони широко розкриваються донизу. Таким чином створюється ефект плавного потоку від стегна до щиколотки. Завдяки такому крою кожна представниця прекрасної статі зможе видовжити свою фігуру, а заодно приховати кілька зайвих кілограмів, якщо є така проблема. Палацо – це ідеальні штани  для створення розкішних елегантних образів: вони доречні на роботу, побачення чи святковий захід.

Класичні з високою талією

Які наймодніші штани на осінь-зиму 2024/2025 / Фото: pixabay.com

Класичні штани мають бути в гардеробі кожної жінки, адже вони зручні, практичні й легко комбінуються з іншими речами. Цей варіант має стандартний крій з прямими або злегка звуженими штанинами і високою талією. Такі штани підходять як для офісу, так і для неформальних подій. Їх можна одягати під усе – блузи, світшоти, піджаки та гольфи, ваш образ завжди буде елегантним і досконалим.

Bootcut

Які наймодніші штани на осінь-зиму 2024/2025 / Фото: pixabay.com

Штани bootcut мають прямі штанини, які зазвичай плавно розширюються донизу, і високе посадження. Таку модель можна носити як з ботильйонами, так і з високими чоботами – вони легко заправляються у халяви. Ці штани доречно одягати на роботу, прогулянку, а також створювати з ними вечірні образи.

Карго

Які наймодніші штани на осінь-зиму 2024/2025 / Фото: pixabay.com

Карго – це штани для сміливих і рішучих жінок, які хочуть мати небуденний вигляд. Цей варіант штанів має вільний крій і накладні кишені. З ними можна створювати ідеальні багатошарові образи з об’ємними куртками та светрами. В таких штанях можна ходити на прогулянки, до магазину, кафе або виїжджати на пікніки за місто.  

Мішкуваті джинси

Які наймодніші штани на осінь-зиму 2024/2025 / Фото: pixabay.com

Ці штани полюбилися іменитим дизайнерам, тому вони ще кілька сезонів не сходитимуть з подіумів. Мішкуваті джинси пасують абсолютно всім дівчатам, вони універсальні, їх можна одягати під усе. До того ж у них дуже комфортно, тому в кожної представниці прекрасної статі мають бути хоча б одні такі джинси.

Коломієць Надія

Recent Posts

Південна Корея вперше за довгий час запустила ракету Taurus: деталі випробувань

Військово-повітряні сили Південної Кореї завершили навчання, провівши випробувальний пуск ракети дальнього радіусу дії класу "повітря-поверхня"…

5 хв. ago

Арестович обіцяє новий наступ Росії по всьому фронту найближчими днями

РФ розпочне стратегічний наступ по всьому фронту вже найближчими днями. Таку думку висловив у своєму…

15 хв. ago

Спікер Палати представників Джонсон заявив, що більше не хоче фінансувати Україну

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон "не має апетиту" до продовження американської підтримки України. Такую заяву…

23 хв. ago

Підводний монстр: чоловік спіймав величезного сома, якого ще “не бачив світ” (фото)

43-річний Якуб Вагнер, відомий за серіалом "Fish Warrior" на каналі National Geographic, спіймав в озері гігантського 2,64-метрового…

32 хв. ago

Субсидії під загрозою: кому і чому можуть припинити виплати

Міністерство соціальної політики України оголосило про зміни у системі виплат субсидій на оплату житлово-комунальних послуг.…

41 хв. ago

На Юпітері виявлено дивний рух: вчені не знають, що відбувається (фото)

За допомогою космічного телескопа Хаббл астрономи виявили, що найбільший атмосферний вихор у Сонячній системі, Велика…

49 хв. ago