Трендові моделі взуття на осінь-2024: що обрати для стильного комфорту

Восени 2024 року тренди взуття вирізняються насиченими, глибокими кольорами, такими як багряне, смарагдове, темно-синє та гірчичне. Ці відтінки надають взуттю благородного вигляду і добре поєднуються з осінніми образами. Що ж до класики, то холодні білі відтінки рекомендується замінити на молочні, небесно-блакитні чи карамельні, а чорне взуття – на коричневе, яке також виглядає ефектно з анімалістичними принтами (коров’ячим, леопардовим, зебровим чи жирафовим).

1. Mary Jane

Ці туфлі з круглими носками, стійкими підборами та тонкими ремінцями біля щиколоток стають чудовою альтернативою класичним човникам на шпильці. Вони не лише елегантні, а й комфортні для довгого дня на ногах. Mary Jane можна поєднувати з сукнею та колготками, джинсами з джемпером і вкороченими шкарпетками або зі спідницею, однотонною сорочкою і в’язаним жилетом.

2. Високі черевики на шнурівці

Шнуровані черевики на підборах або пласкій підошві залишаються в тренді. Вони не тільки додають стилю, але й забезпечують тепло та комфорт. Обирайте варіанти з натуральної шкіри або замші у відтінках темно-синього чи смарагдового для акцентного образу.

3. Челсі з грубою підошвою

Восени 2024 року челсі залишаються незмінним фаворитом, але цього сезону модні моделі мають грубу підошву, яка додає взуттю брутальності. Челсі чудово пасують як до класичних штанів, так і до суконь з грубої тканини. Зверніть увагу на карамельні, молочні та гірчичні відтінки.

4. Лофери на платформі

Лофери на товстій підошві – це стильний вибір для тих, хто хоче поєднати комфорт і елегантність. Осінь-2024 дарує можливість обрати модель з текстурованої шкіри з тисненням під крокодила чи навіть з анімалістичним принтом. Їх можна носити як з костюмними штанами, так і з мініспідницею.

5. Ковбойські чоботи

Ковбойський стиль знову на піку популярності. Ці чоботи мають характерний скошений підбор та вузький носок, що додає образу впевненості. Обирайте моделі з цікавим декором, шкіряними аплікаціями або кольоровими вставками, щоб додати образу особливого шарму.

Осінь-2024 принесе багато можливостей для експериментів із взуттям. Головне – обирати моделі, які відповідають вашому стилю та забезпечують максимальний комфорт у повсякденному житті.

Коломієць Надія

Recent Posts

«Що відбувається в армії!»: Z-воєнкор накинувся на Скабеєву. ВІДЕО

У соціальних мережах набирає популярність відео, в якому російський блогер та Z-волонтер Євген Гольман розповів, що в…

11 хв. ago

У столиці зростає захворюваність на коронавірус серед дітей

У Києві минулого тижня дещо знизився рівень захворюваності на коронавірус.

23 хв. ago

“Це був би нищівний удар по Путіну”: чого боїться глава Кремля

Для російського диктатора Володимира Путіна було б дуже болісно втратити підтримку Білорусі й самопроголошеного білоруського президента Олександра…

34 хв. ago

Вибори в США: на скільки Гарріс випереджає Трампа

У США провели загальнонаціональне опитування напередодні виборів президента Кандидатка на посаду президента США від демократів Камала Гарріс випереджає висуванця…

45 хв. ago

Нова схема заробітку на ухилянтах: як сплатити штраф зі знижкою 50%

В Україні понад 6 мільйонів військовозобов'язаних не оновили свої дані у військкоматах, хоча на це…

49 хв. ago

Автомобілі для молоді: які моделі вживаних авто варто обрати

Молодим водіям знайти авто, який поєднує в собі доступність, надійність та економічність, може бути нелегко.…

54 хв. ago