Трендові моделі взуття на осінь-2024: що обрати для стильного комфорту

Восени 2024 року тренди взуття вирізняються насиченими, глибокими кольорами, такими як багряне, смарагдове, темно-синє та гірчичне. Ці відтінки надають взуттю благородного вигляду і добре поєднуються з осінніми образами. Що ж до класики, то холодні білі відтінки рекомендується замінити на молочні, небесно-блакитні чи карамельні, а чорне взуття – на коричневе, яке також виглядає ефектно з анімалістичними принтами (коров’ячим, леопардовим, зебровим чи жирафовим).

1. Mary Jane

Ці туфлі з круглими носками, стійкими підборами та тонкими ремінцями біля щиколоток стають чудовою альтернативою класичним човникам на шпильці. Вони не лише елегантні, а й комфортні для довгого дня на ногах. Mary Jane можна поєднувати з сукнею та колготками, джинсами з джемпером і вкороченими шкарпетками або зі спідницею, однотонною сорочкою і в’язаним жилетом.

2. Високі черевики на шнурівці

Шнуровані черевики на підборах або пласкій підошві залишаються в тренді. Вони не тільки додають стилю, але й забезпечують тепло та комфорт. Обирайте варіанти з натуральної шкіри або замші у відтінках темно-синього чи смарагдового для акцентного образу.

3. Челсі з грубою підошвою

Восени 2024 року челсі залишаються незмінним фаворитом, але цього сезону модні моделі мають грубу підошву, яка додає взуттю брутальності. Челсі чудово пасують як до класичних штанів, так і до суконь з грубої тканини. Зверніть увагу на карамельні, молочні та гірчичні відтінки.

4. Лофери на платформі

Лофери на товстій підошві – це стильний вибір для тих, хто хоче поєднати комфорт і елегантність. Осінь-2024 дарує можливість обрати модель з текстурованої шкіри з тисненням під крокодила чи навіть з анімалістичним принтом. Їх можна носити як з костюмними штанами, так і з мініспідницею.

5. Ковбойські чоботи

Ковбойський стиль знову на піку популярності. Ці чоботи мають характерний скошений підбор та вузький носок, що додає образу впевненості. Обирайте моделі з цікавим декором, шкіряними аплікаціями або кольоровими вставками, щоб додати образу особливого шарму.

Осінь-2024 принесе багато можливостей для експериментів із взуттям. Головне – обирати моделі, які відповідають вашому стилю та забезпечують максимальний комфорт у повсякденному житті.

Коломієць Надія

Recent Posts

Гіпноз, йога, пігулки, заїдання: які методи використовують зірки, щоб кинути палити (фото)

Про те, що наше здоров'я перебуває в наших руках, напевно, знають усі. Рано чи пізно…

6 хв. ago

Податки офіційно підвищили: скільки і за що тепер знімуть із кожного українця

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №11416-д щодо збільшення податків. Про це повідомив заступник голови податкового комітету ВР…

18 хв. ago

Їжа, яка здатна наблизити смерть: чого слід уникати у раціоні

Інколи нам важко відмовити собі у солодкому і хоча одне тістечко, навряд зможе сильно зашкодити…

27 хв. ago

Американець прилетів до Лондона заради унікального десерту: що це таке (відео)

Популярний нью-йоркський блогер та інфлюенсер приголомшив своїх шанувальників, прилетівши зі США до Лондона, щоб спробувати…

36 хв. ago

Адвокат назвав дві категорії чоловіків, які зможуть отримати відстрочку у Резерв+

Міністерство оборони України планує запровадити можливість оформлення відстрочки від мобілізації через мобільний додаток Резерв+. Однак на…

39 хв. ago

Полярне сяйво освітило небо в різних куточках України (фото)

Ввечері 10 жовтня одразу в кількох регіонах України небо освітило полярне сяйво. Мешканці різних міст спостерігають…

42 хв. ago