7 стильних жіночих стрижок на осінь 2024 (фото)

Осінь — це сезон насичений кольорами, сміливістю стилів та невимушених образів. Незалежно від того, чи готові ви змінити колір волосся, спробувати нову стрижку чи просто хочете отримати натхнення, видання Рerfectcorp розповіло про найпопулярніші осінні стрижки 2024 року.

Цього сезону можна побачити багато шикарних, невимушених форм, які прості у догляді, але досить стильні, щоб привернути увагу. Ось деякі з найкращих осінніх зачісок на 2024 рік, які можуть вам сподобатись:

Біксі

БіксіФото: plugins-media

Стрижка біксі поєднує в собі об’єм і довжину бобу з гострими шарами піксі, створюючи безтурботний стиль, який ідеально підходить для осені. Він універсальний, врівноважує обличчя у формі серця, зменшує кругле обличчя та пом’якшує квадратну лінію щелепи.

Метелик Cut

Метелик CutФото: plugins-media

Стрижка метелик характеризується своєю характерною формою, яка нагадує крила метелика, якщо дивитися спереду. Він поєднує короткі шари навколо підборіддя, щоб обрамити обличчя, з довшими шарами, що простягаються нижче плечей, щоб зберегти загальну довжину. Знімає обтяженість і пошкоджені кінчики, створюючи об’ємну зачіску, яка добре тримає форму.

Італієць Боб

Італієць БобФото: plugins-media

Стрижка італійський боб — це стильна і класична варіація традиційної зачіски боб. Він часто має трохи коротшу довжину ззаду, а передня частина елегантно обрамляє обличчя. Ця стрижка зазвичай має мінімальну кількість шарів, створюючи гладкий і відполірований вигляд.

Чубчик Біркін

Чубчик БіркінФото: plugins-media

Натхненна культовою актрисою та моделлю Джейн Біркін, цей чубчик має тонкі прядки, що обрамляють обличчя, що додає романтичності вашому образу.

Hush Cut

Hush CutФото: plugins-media

Це м’яка багатошарова стрижка, яка зазвичай супроводжується тонким чубчиком або коротшими шарами, що обрамляють обличчя. Вона розроблена для розподілу ваги та створення природного руху у волоссі, зменшуючи потребу в укладці.

Чубчик Curtain

Чубчик CurtainФото: plugins-media

Цієї осені чубчик Curtain стане ідеальною зачіскою, щоб оновити ваш образ на осінній сезон. Цей універсальний чубчик із проділом посередині легко підкреслює вашу природну красу, пом’якшуючи риси вашого обличчя.

Шеггі Лоб

Шеггі ЛобФото: plugins-media

Завдяки текстурованим шарам і довжині до плечей, стрижка додає об’єму та рухливості вашому волоссю. Ця зачіска не потребує догляду та легко укладається, що робить її чудовим вибором для тих, хто шукає модний, але практичний вигляд.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

Байден надихає Путіна і лякає “слабкодухих” на кшталт Шольца, – The Economist

Американське вето на глибокі удари по РФ надихає Володимира Путіна на продовження агресії і одночасно розхолоджує…

5 хв. ago

Тепер будемо ховатись не від ТЦК, а від поштарів: українцям почали масово розсилати повістки

17 вересня відбулася перша в Україні централізована розсилка повісток у електронному форматі. Як повідомляє Ukrainian…

9 хв. ago

“Корисний і не містить калорій”: Мішель Обама випустила безалкогольний напій

У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…

12 хв. ago

У Москві в руках чоловіка вибухнув ґаджет під час атаки на “Хезболлу”

У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…

29 хв. ago

Тарифи на воду в Україні можуть зрости: що про це відомо

В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення.  Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…

36 хв. ago

Ніж у спину Путіна: союзниця Росії передає Україні боєприпаси – Reuters

Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…

41 хв. ago