7 стильних жіночих стрижок на осінь 2024 (фото)

Осінь — це сезон насичений кольорами, сміливістю стилів та невимушених образів. Незалежно від того, чи готові ви змінити колір волосся, спробувати нову стрижку чи просто хочете отримати натхнення, видання Рerfectcorp розповіло про найпопулярніші осінні стрижки 2024 року.

Цього сезону можна побачити багато шикарних, невимушених форм, які прості у догляді, але досить стильні, щоб привернути увагу. Ось деякі з найкращих осінніх зачісок на 2024 рік, які можуть вам сподобатись:

Біксі

БіксіФото: plugins-media

Стрижка біксі поєднує в собі об’єм і довжину бобу з гострими шарами піксі, створюючи безтурботний стиль, який ідеально підходить для осені. Він універсальний, врівноважує обличчя у формі серця, зменшує кругле обличчя та пом’якшує квадратну лінію щелепи.

Метелик Cut

Метелик CutФото: plugins-media

Стрижка метелик характеризується своєю характерною формою, яка нагадує крила метелика, якщо дивитися спереду. Він поєднує короткі шари навколо підборіддя, щоб обрамити обличчя, з довшими шарами, що простягаються нижче плечей, щоб зберегти загальну довжину. Знімає обтяженість і пошкоджені кінчики, створюючи об’ємну зачіску, яка добре тримає форму.

Італієць Боб

Італієць БобФото: plugins-media

Стрижка італійський боб — це стильна і класична варіація традиційної зачіски боб. Він часто має трохи коротшу довжину ззаду, а передня частина елегантно обрамляє обличчя. Ця стрижка зазвичай має мінімальну кількість шарів, створюючи гладкий і відполірований вигляд.

Чубчик Біркін

Чубчик БіркінФото: plugins-media

Натхненна культовою актрисою та моделлю Джейн Біркін, цей чубчик має тонкі прядки, що обрамляють обличчя, що додає романтичності вашому образу.

Hush Cut

Hush CutФото: plugins-media

Це м’яка багатошарова стрижка, яка зазвичай супроводжується тонким чубчиком або коротшими шарами, що обрамляють обличчя. Вона розроблена для розподілу ваги та створення природного руху у волоссі, зменшуючи потребу в укладці.

Чубчик Curtain

Чубчик CurtainФото: plugins-media

Цієї осені чубчик Curtain стане ідеальною зачіскою, щоб оновити ваш образ на осінній сезон. Цей універсальний чубчик із проділом посередині легко підкреслює вашу природну красу, пом’якшуючи риси вашого обличчя.

Шеггі Лоб

Шеггі ЛобФото: plugins-media

Завдяки текстурованим шарам і довжині до плечей, стрижка додає об’єму та рухливості вашому волоссю. Ця зачіска не потребує догляду та легко укладається, що робить її чудовим вибором для тих, хто шукає модний, але практичний вигляд.

Дмитрук Андрій

Recent Posts

«Укрзалізниця» підвищить тарифи вже цього року: подробиці від Forbes

«Укрзалізниця» підготувала проєкт нової тарифної реформи. Так, компанія планує підвищити вартість перевезень будівельних матеріалів на…

8 хв. ago

Чи мобілізують з поганим зором: діагнози, з якими не беруть до армії

Попри загальну мобілізацію в Україні, законодавством визначено категорії громадян, які не підлягають призову. Серед них є…

17 хв. ago

Живуть у ліжках і засмічують в унітазах: названо найнеймовірніші місця проживання щурів

У Великій Британії жінка відчула, як її торкнувся щур, коли сіла на унітаз. Про це…

26 хв. ago

Найманці ПВК “Вагнер” охороняють нового диктатора в Африці: подробиці (фото)

РФ розширює сферу впливу на Африканському континенті. Найманців ПВК "Вагнер" бачили в Малабо, столиці Екваторіальної…

37 хв. ago

Меган Маркл з’явилася на тенісному турнірі в образі за $40 тисяч

43-річна дружина принца Гаррі Меган Маркл відвідала благодійний тенісний турнір у Лос-Анджелесі, а модні оглядачі…

46 хв. ago

Залужний виступав проти операції ЗСУ в Курській області, – POLITICO

Деякі з вищих командирів армії України заперечували проти операції ЗСУ в Курській області Росії, пише POLITICO з посиланням на…

58 хв. ago