Які сумки будуть в моді у 2024 році: їх уже назвали “цукерками для рук”. Фото

Останні роки тенденції сумок дивували нас своєю різноманітністю. 2024-й не став винятком.

Видання Who What Wear зібрало добірку з аксесуарів, які можна було побачити у нових колекціях відомих дизайнерів. Від великих вечірніх сумок до кольорових “цукерок для рук”.

2024 рік буде насичений яскравими кольорами. Надсміливі відтінки були представлені в більшості колекцій у вигляді сумочок в стилі колор-поп. У цьому життєрадісному тренді, який підіймає майже будь-який образ до дофамінових висот, можна знайти колір, що прийдеться вам до душі.

“Величезний клатч” звучить вкрай суперечливо. За своєю природою сумка без ручок повинна легко поміщатися в одній руці, але якщо подіуми чогось і навчили нас, так це тому, як зробити аксесуар центром уваги. Однак не думайте, що вони призначені лише для вечірнього вбрання – згідно з Ferragamo, Victoria Beckham і The Attico, ці сумки найкраще поєднуються зі шкіряними куртками і повсякденним джинсовим одягом.

Тут немає ніяких театральних переосмислень і потреби в божевільних кольорах. Натомість сумка-відро 2024 року відсилає нас до класики – сумки з круглим дном, яка пасуватиме до всього. Подумайте про цей місткий варіант як про рюкзак модної людини.

Стримана, жіночна та позачасова сумка з ручкою зверху з’являлася на подіумі незліченну кількість разів, але ніколи не виходила з моди. Можливо, справа в простому, але елегантному силуеті або ж у ностальгічній привабливості сумки.

А тепер до принтів, які ми знаємо і любимо. 2024 рік пропонує прогулянку по дикій природі у вигляді глянцевого крокодила, леопарда, зміїної шкіри та майже всього іншого, що можна зустріти на сафарі. Від затишних трикотажних виробів і пальт до простих суконь – така модель підійте будь-якому образу, тож цілком справедливо вважати сумки з анімалістичним принтом розумною інвестицією.

На модному подіуму можна було побачити великі сумки із замші, м’якої шкіри та рідкого шовку. Мляві форми і безформні фасони – це новий спосіб додати елегантність без зусиль. Хороші новини для тих, хто вважає за краще носити з собою все: ці просторі сумки створені для того, щоб їх можна було наповнити і перекинути через плече.

Ольга Степанова

Recent Posts

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

18 секунд ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

2 хв. ago

Відключення будуть на добу: Укренерго запровадило нові графіки подачі світла у п’ятницю

У зв'язку з постійним обстрілом української енергосистеми російськими окупантами, українцям залишається лише звикати до нових…

4 хв. ago

Польща скасувала одну з виплат для українських біженців

Польща подовжила тимчасовий захист для українців, які рятуються від війни, але припинила одну з виплат для них.…

6 хв. ago

В Україні намагалися за мільйон доларів купити посаду в митній службі

НАБУ і САП запобігли спробі групи осіб за підкуп поставити потрібних людей на керівні посади…

8 хв. ago

“Лікарня у розпачі”: в Україні нейрохірурга відправили на фронт стрільцем і він загинув

Питання бронювання та мобілізації лікарів наразі стоїть гостро, адже наразі бронювання можливе лише для 50%…

18 хв. ago