Прямі, кльош і з декором: які джинси у тренді цієї весни та як їх правильно стилізувати

Джинси – улюблений елемент гардеробу для багатьох модниць. Ці штани вважаються універсальними, адже з ними можна створювати різноманітні образи. “Телеграф” вже розповідав, як модно вплітати в образи джинсову куртку цієї весни, а сьогодні ділиться, які моделі джинсів будуть на піку трендів у новому сезоні.

Як виявилося, серед найпопулярніших моделей — широкі, прямі, кльош, висока посадка та декоровані, пише ТСН. Пропонуємо розглянути їх ближче та розібратися, як правильно стилізувати.

Широкі джинси

Ці джинси довели свою практичність у носінні та створенні модних луків, тому вони не втрачають актуальність у новому модному сезоні. Серед топових моделей — палаццо, кюлоти та джинси в чоловічому стилі, які можуть стати базою весняного гардеробу.

Прямі джинси

Це універсальна модель, яка підходить практично всім жінкам з різними типами фігури. Прямий класичний крій джинсів легко стилізувати у образах. Їх носять і з футболками, і з топами, і з жакетами, і кардиганами.

Фото: Pinterest

Джинси кльош

Безумовний хіт у джинсовій моді, який повернувся з нульових і продовжує залишатися на піку трендів тієї весни. Така модель класно виглядає з тренчами, шкірянками та квітчастими блузами.

Джинси з декором

Здавалося, що ця модель джинсів вже канула в лету, однак у новому сезоні весна-літо 2024 вони знову повертаються в тренди. Декор у вигляді нашивок, кольорових вставок, вишивки буде дуже актуальним цієї весни, тому сміливо вплітайте такі джинси у свій гардероб. Вони чудово виглядають з базовими футболками та топами.

Фото: Pinterest

Джинси з високою посадкою

Ця модель джинсів не має недоліків. Високі джинси різних відтінків не втрачають своєї популярності серед модниць і ця весна не виняток. Такі джинси добре виглядають разом із блузками, сорочками, топами та шкіряними куртками.

Ольга Степанова

Recent Posts

Українцям в Європі планують запропонувати рекрутинг: військовий розповів деталі

Продовжується мобілізація в Україні, і громадянам нашої держави, які перебувають у Європі, планують запропонувати рекрутинг з…

34 секунди ago

Учені виростили штучний мозок, що складається з донорського матеріалу п’яти людей

Вченими з Гарвардського університету вдалося виростити 3D-модель людського мозку, що складається з клітин від п'яти…

8 хв. ago

Світла не буде цілий вечір: графіки відключень у Києві на понеділок

У понеділок, 1 липня, у Києві та області будуть застосовувати графіки відключень світла. Діятимуть вони впродовж…

12 хв. ago

Начштабу Азова Кротевич відповів на ідеї Зеленського про мир з РФ без повернення територій

Начальник штабу полку "Азов" Богдан Кротевич, відомий своєю критичною позицією щодо військових стратегій, прокоментував ідеї про…

18 хв. ago

Хотіли захопити Раду: у Києві “активісти” готували масові заворушення

Службі безпеки України вдалося затримати провокаторів, які готували різноманітні заворушення в Києві. Відбутися це мало…

24 хв. ago

В Україні будуть по-новому нараховувати соціальні виплати: що змінилося

В Україні планують впровадити нововведення, спрямовані на скорочення використання паперових документів та автоматизацію перегляду субсидій,…

26 хв. ago